Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Fluffy Day XL

Bulky 100% Premium Polyakryl

Spar 53 kr. 53 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  140 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  7 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 13 m x 17 p
 • Anbefalet hæklenål:
  9 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 9 m x 11 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Tørretumbling ved lav varme / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifluffydayxl

Fluffy Day XL er en kraftigere udgave af vores populære Fluffy Day. Et garn med stor volumen, men som stadig er super let og fyldigt. Genialt til strik på store pinde, hvor resultatet skal have et fedt, børstet look. De børstede fibre giver desuden en flot dybde i farverne, som holder vask efter vask.

Fluffy Day XL er fremragende i sweaters, og bliver en rigtig superstar, hvis du bruger den i vamsede cardigans. Garnet bevarer sin luftige blødhed efter strik og vask, så du får et fnuglet og lunt resultat, som du også kan holde varmen i. Den indeholder ikke animalske fibre  og kan derfor være et fint valg, hvis du døjer med allergi eller gerne vil undgå dyrefibre af andre årsager.

Fluffy Day XL af spundet på premium akryl. Der kan være stor forskel på akrylgarn, og Fluffy Day serien er lavet på en virkelig god kvalitet. Det gør den ekstra blød, behagelig og nem at arbejde med. Den er samtidig et prisvenligt alternativ til den kostbare mohair, og du kan nøjes med at strikke med en tråd.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (9)

Nanne

Jeg er vild med Fluffy Day. Blød og vamset strik kommer der ud af det. Har foreløbig strikket huer, en cardigan og en sweater og har lige købt mere garn. Tak til Hobbii.dk for at forhandle så lækre alternativer til os, der ikke tåler uld.


jeanne

Jeg elsker dette garn. Jeg har kun brugt det til et projekt (en hæklet vest) og synes den blev rigtig fin. Dog synes jeg godt garnet kan blive lidt stift når man hækler med det istedet for at strikke. Men jeg synes stadig rigtig godt om det


Helle

Det er nemt at strikke og hækle med.
Det går hurtigt fordi man bruger nål 6-7. Jeg har strikket en vest og den er dejlig lun. Jeg har også hæklet en Hals tube, men den er for varm at bruge endnu.
Jeg er vild med det garn og farverne


Jette

Endeligt har har fundet garn der kan erstatte uldgarn. Jeg tåler ikke uld og har haft svært ved at finde alternativer. Med fluffy Day kan jeg strikke alle de lækre lune sweaters, jeg ønsker mig - uden nældefeber og nyseri.


Malou

Har lige færdiggjort en vest i Fluffy Day XL. Det er helt perfekt hvis man gerne vil have en lun trøje som ikke vejer så meget som andre garner tit gør. Kan klart anbefale Fluffy Day som alternativ til uldgarn


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv