Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Friends

Friends Wool

Medium 100% Uld

Spar 9 kr. 23 kr. 32 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Friends
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  100 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  4 - 4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 Cm = 18 m x 24 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 - 5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 13 m x 17 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask på maks. 30°C / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifriendswool

Føler du nogle gange, at du har brug for det perfekte uldgarn, men farveudvalget er alt for begrænset? Det problem kan vi løse med Friends Wool.

Som ethvert andet 100% uldgarn er Friends Wool elastisk, stærkt, varmt og åndbart. Det består af 4 tråde, som er spundet sammen og kan enten strikkes på en 4-4,5 mm (US 6-7) strikkepind eller hækles med en 5-5,5 mm hæklenål.

Vi har udviklet dette garn med den indstilling, at en del af glæden ved håndarbejde er, at man kan mikse og matche en masse forskellige farver. Derfor er vi sikre på, at du vil finde de perfekte farver til dit næste håndarbejsdprojekt med Friends Wool

Dette garn er ideelt til flerfarvet strik. Du kan bruge det til både tæpper, sweatre, ponchoer, halsedisser, huer, mm. Friends Wool kan også filtes, så nu kan du endelig komme i gang med at eksperimentere med filtede kurve, tasker, og sutsko med dette garn. 

Er du klar til at begynde dit næste farvefulde garneventyr?


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Om Friends familien

Farverne på garnerne i Friends familien er bogstaveligt talt venner!

Det betyder, at farvernes numre er ens på tværs af de forskellige Friends garner. Hvis du bestiller den samme farve i to forskellige Friends garntyper, vil de matche. Vær venligst opmærksom på, at der kan være let forskel i nuancerne fra fiber til fiber.

God fornøjelse med at kombinere og matche dem i alle dine projekter.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (117)

June

Jeg har lige modtaget mit første køb af farve 122 mørk grå i Friends wool. Skal strikke til kommende barnebarn så det er vigtigt at garnet er blødt, god kvalitet og flot maskebillede, og her er Friends Wool en god mulighed. Skal helt sikkert købe mere, og prisen!!!!! er helt igennem perfekt


June

Har netop modtaget mit første køb af friends wool og jeg er meget begejstret. Lækker kvalitet, super blødt, flot maskebillede og absolut kradsefri. Strikker til baby så det er et must. Kan absolut anbefales.


Signe

Dette er et dejligt uldgarn i en god tykkelse til f.eks en ikke for tung trøje. Jeg er stor fan af farven "aqua" det er den helt rigtige turkis, og jeg har lige bestilt endnu en portion.


Vivi Pryds

Det er bare de smukkeste farver dette uldgarn har og så er det dejligt blødt. Jeg har lige været i Århus og købte til varme indesko. jeg er klar overe at jeg er nødt til at købe mere af det.


Amalie Frederikke

Vildt lækkert uldgarn, jeg synes personligt ikke det kradser, og er ellers ret så sart :) Prisen er også fantastisk, og farveudvalget kan man simpelthen heller ikke sætte en finger på :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv