Hobbii

Adventskalender til Hæklere

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0minmin 0seksek
text_you_save

699 kr.  Fra 525 kr.

Vi, her hos Hobbii, knuselsker juletiden. Vi elsker hyggen der følger med adventstiden, duften af småkager i ovnen, julepynt, der bliver fordelt i hele huset, ilden i pejsen og ikke mindst stunderne med garnet i hænderne.

Men at vente på jul kan også være lidt svært, for aldrig føles 24 dage så lange som i december måned (endda 25 dage i nogle lande). Derfor vil vi hjælpe dig nemmere igennem den lange og hyggelige juletid. Vi har lavet en adventskalender til dig, der elsker hækling - fyldt med overraskelser og julestemning!

Adventskalenderen består af fire pakker, og hver søndag i advent kan du åbne én af pakkerne. Hver pakke er en overraskelse af blandet garn og tilbehør, samt et link og en QR-kode til en helt ny opskrift, hvis du har brug for inspiration til hvad du kan lave af garnet i pakken. Og så har julemanden på vores lager også tilføjet nogle ekstra overraskelser, hvis jeg kender ham ret. Du kan bruge ventetiden på at finde en 3 mm og 4 mm hæklenål frem fra gemmerne - dem får du brug for.

Adventskalenderen er også den perfekte tidlige julegave til en der står dig nær og som du ved elsker håndarbejde.

Vi håber, denne adventskalender kan bidrage til at din december bliver endnu hyggeligere. Rigtig god julehygge!


Vær venligst opmærksom på at adventskalenderen ikke egner sig til personer med en uldlallergi. 


OBS: Hvis du bestiller adventskalenderen sammen med andre produkter, bliver resten af ordren sendt i en separat pakke. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra fragt, hvis det er i samme bestilling.


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (1)

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv