Populære tilbud lige nu!   ✨ JULE-UDSALG ✨   Spar op til 54%

KnitPro

Symfonie/Karbonz Rundpindesæt

3 - 8 mm

Spar 96 kr. 749 kr. 845 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Dette vidunderlige sæt indeholder 8 størrelser udskiftelige rundpinde i fra 3.00-8.00 mm. Vi har fået skræddersyet dette vidunder til Danmarks dejligste garnkunder i en blanding af Karbonz og Symfonie serierne. 

Det geniale ved dette sæt er at den tyndeste rundpind (3mm) er lavet i det stærke Karbonz materiale, som gør at den ikke knækker så let. Symfonie rundpindende har gennem de sidste mange år været KnitPro's mest populære, men det har også været kendt for at 3mm pindene knækker for nemt. Det problem har vi nu løst.

Pindene er fremstillet i birk og er utrolig behagelige at holde på. Rundpindene er derudover blankpolerede, så maskerne glider ubesværet og er en sand fornøjelse at arbejde med.

Alt i alt får du et eksklusivt rundpindesæt med udskiftelige spidser, spidse pinde, handy tilbehør, glatte sammenføjninger og fleksible kabler.

Sættet kommer i et eksklusivt sort/sølv etui med lynlåslukning og plads til både opbevaring af udskiftelige rundpinde og kabler. 

Vi håber I vil tage godt i mod dette sæt.

Sættet indeholder:
Karbonz Rundpinde Kulfiber 3,00 mm
Symfonie Rundpinde Træ 3,50 mm 
Symfonie Rundpinde Træ 4,00 mm
Symfonie Rundpinde Træ 4,50 mm
Symfonie Rundpinde Træ 5,00 mm
Symfonie Rundpinde Træ 6,00 mm
Symfonie Rundpinde Træ 7,00 mm
Symfonie Rundpinde Træ 8,00 mm
35 cm wire / kabel (bliver 60 cm inkl. pinde)
56 cm wire / kabel (bliver 80 cm inkl. pinde)
76 cm wire / kabel (bliver 100 cm inkl. pinde)
97 cm wire / kabel (bliver 120 cm inkl. pinde)
4 strammenøgler
8 stoppere
2 kabelovergange

Der medfølger desuden en simpel vejledning på engelsk og tysk til sættet.

Jeanette

Da jeg var i butikken i Tilst, fik jeg et tip om, at det slet ikke er nødvendigt at strikke på pinde, men at jeg let kan bruge rundpinde.

Jeg strikker nu kun på disse rundpinde, som er yderst dejlige at have i hænderne, også får jeg ikke ondt i skuldrene som før da jeg strikkede store trøjer på pinde.

Yderligere synes jeg at det er vildt smart, at man kan have arbejdet på holdt på en wire, også sætte pindene over på en ny wire, så jeg undgår at have for mange rundpinde liggende.


Mille

Har i mange år ønsket mig et større udvalg af rundpinde, men har ikke kunne finde ud af, hvilket sæt jeg skulle vælge. Endte med at investere i det her, og det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har truffet længe! Fantastisk lækre pinde, garnet gnider nemt og så er jeg VILD med farverne! Aner slet ikke, hvordan jeg har kunne gå så mange år uden, kan ikke leve uden det længere


Diana

Jeg har købt det her sæt rundpinde og det er den bedste investering jeg har gjort til mine strikkerier.
Lækre pinde at bruge, de klikker ikke og garnet glider let på pindene. Det er FANTASTISK, jeg skrifte pindestørrelse og wire undervejs, uden for meget besvær. Jeg kan varmt anbefale pindene her. :-) god fornøjelse med jeres strikkeprojekter.


Connie

Ren luksus værktøj, er vild med, at der kan skiftes strikkepinde og lade maskerne blive på kablerne.
Så gør det jo heller ikke noget, at have flere størrelser i det her super skønne sæt.


Lisbeth

De er bare lækre, strikketøjet glider let på pindene og mega let at skifte pinde eller wire. Det er den bedste gave jeg har købt til mig selv :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv