Garn

Kvalitetsgarn til konkurrencedygtige priser – nemt og billigt!

Hos Hobbii.dk kan du købe alle de garntyper du kan ønske dig til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde nye spændende produkter til dig og dine små og store hobbyprojekter eller strikkeopskrifter. Vi har helt sikkert lige netop den type garn du skal bruge, om det så er de lettere garner til dine forårs og sommer projekter eller det lidt tungere uldgarn til de varme sweatre til efterår og vintersæsonen. Vores garnsortiment er nøje udvalgt, så der er garn til ethvert strikke eller hækleprojekt i bedste kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Hvis du klikker på de enkelte garntyper, har vi vedlagt forslag til opskrifter, som netop passer til den type garn, der er tale om.

Vi har kvalitets garn til netop dit hobbyprojekt - eller strikkeopskrift

Her kan du købe dit strikkegarn nemt, hurtigt og billigt og du finder det garn du skal bruge til netop din strikkeopskrift uanset om det er det tykke uldgarn eller det bløde alpaca eller merino uld du er ude efter - eller måske er det det helt silkebløde babygarn? Udvalget er stort og der findes også økologisk garn og naturgarn i sortimentet.

Hvilket garn skal du vælge?

På hobbii.dk finder masser af lækkert garn og du vil ikke gå forgæves. Vi har masser af garn i den lækre DROPS kvalitet. Vi har alt fra det dejlige Alpaca uld garn og det blødeste baby Merino uld til bomuldsgarn og strømpegarn. Hvis du er i tvivl om, hvilken type garn du skal vælge, vil du finde gode råd og vejledning under de enkelte garntyper, så du kan finde det rette kvalitet til lige netop dit hobbyprojekt eller strikkeopskrift.

Bestil garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Garn

Pia

Alpaca Touch blev min redning, da jeg stod med et stort ufærdigt trøjeprojekt, strikket i Alpakka-garnet. Trøjen er stribet, og da den blå Alpakka slap op, og det ikke var muligt at skaffe mere, har det ligget og ventet på at blive trævlet op. Garnet matcher hinanden, også i farven, så trøjen får alligevel et liv og mange strikketimer er ikke gået tabt. Måske kan andre have gavn af samme løsning, hvis man lige har ladet et strikketøj ligge lidt for længe i kurven og så vupti kan man ikke supplere med samme garn.

Susanne Dzierwa

Baby Merino XL er et virkeligt dejligt garn at hækle med, det glider nemt gennem fingrene og om nålen. Blødheden og elastisiteten i garnet gør det meget nemt at skabe et produkt og giver mindre træthed i fingrene, vil tro at hvis man hækler lidt ujævn (p.g.a. smerter) udjævnes skævhederne af det lækre garns evner. Det knækker heller ikke frivilligt. Lidt ærgeligt at farvevalget ikke er større. Jeg er MEGET begejstret for garnet og vil helt klar anbefale garnet især fordi det er dejligt blødt og IKKE kradser👌

Anja

En lidt tung type garn, dog ikke spundet så stramt at den ikke kan bruges til sweatre. Det kom lidt bag på mig at den var så fast i forhold til typen "baby merino", men jeg er alligevel glad for at jeg kunne få brugt barnet til den cardigan jeg havde tænkt at lave til min niece! Så jeg er faktisk rigtig godt tilfreds og jeg er rigtig glad for farverne! De snyder dog lidt på billedet og er en smule mørkere i virkeligheden, men en udemærket garn.

Pia Mogensen

Årstiden in mente står den lige nu på hjemmestrikkede sokker og hjemmesko. Sidstnævnte blev strikket i denne naturuld. Inden vask ville jeg har forsvoret at det nogensinde ville blive det ønskede resultat - filtede hjemmefutter. MEN min tvivl gjort til skamme....det blev helt perfekt. Desuden et dejligt let garn at strikke med - kan "varmt" ;) anbefales til dette formål

Anne-lie Larsen

Twirls Deluxe 🤩 Amen , det siger jo sig selv , bare i navnet . Det er virkelig et deluxe’garn 👌🏼 Har hæklet 2 virus’sjaler indtil videre og skal bestemt igang med MANGE flere . Det at det er 100% bomuld falder lige i min smag , da jeg ikke er så meget til blandingsgarn . Jeg kan stærkt anbefale Twirls Deluxe til alle garn’o’holikere 🙌🏼💜🌸

Tina Hansen

Mega lækkert garn at arbejde i! Jeg var lidt nervøs, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med uspundet tråde ved andre mærker, men det her var en fornøjelse at hækle i. Trådene føles så fint ad og lægger sig ind mod hinanden som var de én tråd. Og så er det blødt - og både tungt og luftigt på samme tid. Garnet er til den dyre side, men med rette.

Lena Løffwall Risager

Så det hos en strikkeveninde mærkes og ser super flot ud og sikke flotte farver. Har dog ikke prøvet det endnu, det bliver mit næste projekt, når jeg er færdig med det jeg har, og får råd til at købe det. Hvis jeg vinder en dag i en konkurrence, måske i jeres nyhedsbrevskonkurrence hver måned, så ønsker jeg dette garn, at prøve dette er dybt i min drøm.

Sarah

Virkelig lækkert. Tykt og blødt og gør sig virkelig godt til div. projekter. Jeg selv bruger det til flere projekter, men især sutteklude/hyggetæpper til små børn - kluden får et lidt mere “vamset” udtryk og er fantastisk blødt. Og at garnet er flerfarvet giver et flot spil i ens mønster.

Trine

Meget lækkert garn, der har en fantastisk elasticitet og er utrolig blødt. Dejligt nemt at hækle med. Jeg kombinerede det med Kid Silk, og fik hæklet et super fint og vamset pandebånd, ud fra opskriften herinde på siden. Kunne godt ønske mig mulighed for at købe i større nøgler.

Bodil Olsen

Dejlige skønne farver og dejligt blødt garn. Jeg hækler og strikker karklude og små køkkenhåndklæder. Laver små værtindegaver med hjemmelavet marmelade og klude. Det gør stor lykke hos folk jeg besøger. Glæder mig til at komme i gang med Deep Ocean farverne.

Populært i denne kategori

SPAR 17%

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

100% Bomuld

10 kr  12 kr
SPAR 55%

Patagonia Strømpegarn - World of Yarn

75% uld, 25% polyamid

29 kr  65 kr
SPAR 14%

Rainbow Cotton 8/8 - Hobbii

100% Bomuld

12 kr  14 kr
SPAR 35%

Simple Wool - Happy Sheep

100% Superwash uld

17 kr  26 kr
SPAR 35%

Ribbon - Hobbii

100% Bomuld

45 kr  69 kr
SPAR 40%

Happy Feet Print - Hobbii

75% Superwash uld, 25% Nylon

18 kr  30 kr
SPAR 25%

Rainbow Cotton 8/4 Print - Hobbii

100% Bomuld

12 kr  16 kr
SPAR 40%

Happy Feet - Hobbii

75% Superwash Uld, 25% Nylon

15 kr  25 kr
SPAR 45%

Rainbow Organic 8/8 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

12 kr  22 kr
SPAR 50%

Super Cotton 8/4 bomuldsgarn

100% bomuld

8 kr  16 kr
SPAR 25%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

89 kr  119 kr
SPAR 26%

Rainbow Cotton 8/4 Color Bag - Hobbii

100% Bomuld

89 kr  120 kr
SPAR 17%

Twister - Hobbii

55% bomuld og 45% akryl

149 kr  179 kr
SPAR 20%

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

16 kr  20 kr
SPAR 42%

Ribbon - Mayflower

60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose

36 kr  62 kr
SPAR 40%

Fuga - Järbo

50% Akryl, 50% Uld

15 kr  25 kr
SPAR 25%

Twister Solid - Hobbii

55% Bomuld, 45% Akryl

45 kr  60 kr
SPAR 19%

Baby Merino - Hobbii

100% Merinould

35 kr  43 kr
SPAR 16%

Mega Ball 400g - We Love Yarn

100% Akryl

75 kr  89 kr
SPAR 27%

Easy Care - Mayflower

100% Merinould

30 kr  41 kr
SPAR 20%

Moonlight - Bumbo

98% Akryl, 2% Polyamid

39 kr  49 kr
SPAR 20%

Alpakka Garn - Mayflower

100% Alpakka

20 kr  25 kr
SPAR 20%

Tencel Bamboo - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

33,60 kr  42 kr
SPAR 34%

Hurricane - Hobbii

100% HB akryl

65 kr  99 kr
SPAR 16%

1 Class Strømpegarn - Mayflower

75% Uld, 25% Nylon (polyamid)

21 kr  25 kr
SPAR 16%

Baby Merino XL - Hobbii

100% Merinould

36 kr  43 kr
SPAR 19%
SPAR 20%

Organic Økologisk 8/4 bomuld - Mayflower

100% økologisk bomuld

16 kr  20 kr
SPAR 41%

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomuld, 50% Akryl

99 kr  169 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv