Garn

Kvalitetsgarn til konkurrencedygtige priser – nemt og billigt!

Hos Hobbii.dk kan du købe alle de garntyper du kan ønske dig til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde nye spændende produkter til dig og dine små og store hobbyprojekter eller strikkeopskrifter. Vi har helt sikkert lige netop den type garn du skal bruge, om det så er de lettere garner til dine forårs og sommer projekter eller det lidt tungere uldgarn til de varme sweatre til efterår og vintersæsonen. Vores garnsortiment er nøje udvalgt, så der er garn til ethvert strikke eller hækleprojekt i bedste kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Hvis du klikker på de enkelte garntyper, har vi vedlagt forslag til opskrifter, som netop passer til den type garn, der er tale om.

Vi har kvalitets garn til netop dit hobbyprojekt - eller strikkeopskrift

Her kan du købe dit strikkegarn nemt, hurtigt og billigt og du finder det garn du skal bruge til netop din strikkeopskrift uanset om det er det tykke uldgarn eller det bløde alpaca eller merino uld du er ude efter - eller måske er det det helt silkebløde babygarn? Udvalget er stort og der findes også økologisk garn og naturgarn i sortimentet.

Hvilket garn skal du vælge?

På hobbii.dk finder masser af lækkert garn og du vil ikke gå forgæves. Vi har masser af garn i den lækre DROPS kvalitet. Vi har alt fra det dejlige Alpaca uld garn og det blødeste baby Merino uld til bomuldsgarn og strømpegarn. Hvis du er i tvivl om, hvilken type garn du skal vælge, vil du finde gode råd og vejledning under de enkelte garntyper, så du kan finde det rette kvalitet til lige netop dit hobbyprojekt eller strikkeopskrift.

Bestil garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Garn

Jytte-Hanne Andersen

Dette garn er simpelthen et uovertruffet produkt, og derfor også mit foretrukne garn, det kradser ikke, og kan derfor også bruges som babygarn, men da også til de voksne. Man skriver at det kan tørretumbles på en lavere varmegrad, men dette passer ikke, for når jeg har vasket mit strikketøj, så stiller jeg ikke om på temp., men tørrer det ved samme varmegrad som hvidt tøj, størrelsen er uændret på tøjet, og det ser næsten smukkere ud som før det blev vasket og tumblet. jeg lavede i starten en strikkeprøve på 20 x 20 cm, vaskede den og tørrede den, og målte den, og den havde samme størrelse da det var tørt. Jeg kan varmt anbefale dette garn.

Mette Winther

Jeg bruger dette lækre garn til et godt formål, nemlig at strikke strømper for Hundesport Mod Cancer (HCM) og jeg har heldigvis altid fået glade tilbagemeldinger fra køberne Formålet med Hundesport mod Cancer (HMC) er gennem hundesport at øge opmærksomheden omkring Kræft sagen, samt indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Dette gøres gennem en række arrangementer (kurser, foredrag, konkurrencer mv.) hvor alle arbejder ulønnet. Mit bidrag I gruppen har bl.a. været at strikke strømper - hovedsaglig i Fabel, der er godt at arbejde med og som giver et smukt produkt

Louise Skytte Jensen

Er en helt ny “ hæklepige “ har strikket i maaange år .... og ELSKER DET 🙏🙏🙏 Men jeg er godt nok blevet totalt “bidt af” en hæklenål 😊 og startede med at købe Ribbon og Luxus Macaroni 🎈🎈🎈 Og jeg må bare sige at Macaroni garnet ( det eneste jeg har nået endnu ) er utrolig blødt og nemt at arbejde med og jeg er i gang med fine julegaver ... 🎁🎁🎁... Tænker også at børnene i børnehaven hvor jeg arbejder meget vel kunne gå hen og få et par hæklede tæpper el. andet 🙂 Jeg har langt da købt de sidste nøgler af dette garn 👍

Lena Risager

Dejligt at strikke med og giver et fint resultat og et flot mønster har set og mærket det hos en veninde, der strikkede et lukket sjal,med ærmer og hulmønster. Hun sagde det var nemt, og godt at strikke, delte sig ikke, men svær pille op, da det filter ind i hinanden i mønster flot .og elegant, pilles dette op fnugger det. fik lov at lave en prøveklud. Et garn jeg vil bruge når jeg finder en bluse der vil passer til garnet og facon til mig, og jeg er færdig med mit arbejde jeg er igang med. måske næste gang det sjal jeg har fået opskrift på er smukt, nu må vi se.

Evelyn

Strikkepiger i det ganske danske land... I skal altså prøve disse lækre garner og især også disse nye slags garn nøgler de er skæppe skønne. benytter i en garn holder så er de bare idelle og så 200 gr med 600 meter på et nogle tænk på hvor få garn ender i skal hæfte det var altså på tide der kommer mere volumen på de nøgler, for vi der strikker meget er det så lækkert at ikke hele tiden skal tage hul på nyt nøgle og ende op med så mange endehæftninger for der er eventyrlig laaaaang løbelængde pr. ngl. prøv det prøv det - det er så muffins.

Lis Lykke

Udervejs første gang jeg prøver RAINBOW 8/4 og blev glædeligt overrasket da det lige er det garn der er bedst til små svøb til nyfødte svøb som jeg strikker til samt små huer. Dejligt blødt. Har før købt bomuld junior 8/4, men det er altså bedst til klude og små gæstehåndklæder. Så dejligt at jeg kom ud af min komfortzone og fik købt RAINBOW, det er ikke sidste gang. Så jeg ser frem til at strikke mange babytæpper til de nyfødte og for tidligt fødte. Tak for altid hurtig levering. Men denne gang glemte I bolsjerne, hihi. Mvh Lis Lykke

Jannie P.

Skønt garn - intet mindre! Jeg bestilte en omgang af dette garn hjem, da man datter skulle have et hæklet tæppe i fødselsdagsgave. Jeg blev så positivt overrasket over hvor blødt det var, samt hvor fast det var. Denne kombi gjorde at det ikke blev træls at hækle med i længden, som er vigtigt med sådan et stort projekt. Det eneste man kunne "forbedre" er at vi får endnu større farvevalg i organic-garnet ;) Jeg kan derfor kun anbefale dette garn, hvis man leder efter fasthed og ikke mindst lækkert blødt garn!

hækletanten

Sådan en lækker kvalitet til en super god pris. Efter at have hæklet en mix-og match garderobe i garnet:poncho,trøje,jakke,frakke,nederdel og diversehuer,sjaler og pulsvarmere og hereefter håndvasket det med Elida Hårbalsam,centrifugeret det i maskinen i et hovedpudebetræk,og liggetørret, så er det detmest lækre og bløde Alpakka, man kan ønske sig. Man får virkelig value for money - lækkert lækkert garn der sælges alt for billigt i forhold til kvaliteten ;)-sammenlignet med alpakka kvaliteter fra andre garnfirmaer

Inga Louise

Jeg er rigtig glad for Dream Colour garnet. Det er nemt at arbejde med, og det rækker langt. Farverne skifter i meget langsomme rytmer, og det giver et helt usædvanligt fint farvespil i det færdige arbejde. Jeg har strikket det trekantede Domino-sjal i Midnat-farverne, og jeg bliver bare mere og mere glad for det. Nu er jeg i gang med et af samme slags til min datter i Vinter-farverne. Jeg kunne godt tænke mig, at fabrikanten ville fremstille nogle ensfarvede garner, der matcher i samme kvalitet.

Susanne J

Har strikket utallige baby bluser,strømper m.m af dette garn. Det færdige arbejde holder sig fint efter utallige vask i vaskemaskine. Vælger meget gerne dette garn når der strikkes til de små. Garnet er garanteret kradse frit. Det er dejligt at der findes så mange skønne farver at vælge imellem. Farvekortet på hobiis hjemmeside stemmer overens med virkeligheden. Garnet er desuden oeko-tex certiviseret dvs. undersøgt for sundhedskadelige stoffer, en ikke uvæsentlig detalje.

Populært i denne kategori

Populær
SPAR 10% 1 kr
Populær

Cotton 8/4 Junior - Mayflower

100% Bomuld

9 kr  10 kr

Populær

Cotton 8/4 - Cotton Kings

100% Bomuld

16 kr

SPAR 14% 2 kr
Populær

Rainbow Cotton 8/8 - Hobbii

100% Bomuld

12 kr  14 kr

Populær
SPAR 50% 10 kr
Populær
SPAR 22% 4 kr
Populær

Rainbow Cotton 8/8 Print - Hobbii

100% Bomuld

14 kr  18 kr

Populær

Cotton 8/8 - Cotton Kings

100% Bomuld

20 kr

SPAR 20% 5 kr
Populær

Alpakka Garn - Mayflower

100% Alpakka

20 kr  25 kr

SPAR 27% 17 kr
Populær

Ribbon - Mayflower

60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose

45 kr  62 kr

SPAR 10% 2 kr
Populær

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

18 kr  20 kr

SPAR 20% 10 kr
Populær

Moonlight - Bumbo

98% Akryl, 2% Polyamid

39 kr  49 kr

SPAR 20% 14 kr
Populær

Ribbon - Hobbii

100% Bomuld

55 kr  69 kr

SPAR 28% 50 kr
Nyhed Populær

Twister - Hobbii

50% bomuld og 50% akryl

129 kr  179 kr

SPAR 34% 11 kr
Populær

Cotton Merino - Drops

50% Uld, 50% Bomuld

21 kr  32 kr

SPAR 23% 9 kr
Populær

Baby Merino - Hobbii

100% Merinould

30 kr  39 kr

SPAR 35% 11 kr
Populær

Baby Merino - Drops

100% Uld

20 kr  31 kr

SPAR 18% 4 kr
Populær

Cotton 8/4 Print - Mayflower

100% Bomuld

18 kr  22 kr

Populær
SPAR 31% 16 kr
Populær

Happy Strømpegarn - Järbo

40% uld superwash, 40% Akryl, 20% Polyamid

35 kr  51 kr

SPAR 43% 30 kr
Populær

My Color Crush

100% Akryl

39 kr  69 kr

SPAR 10% 2 kr
Populær

Cotton 8/4 - Mayflower

100% Bomuld

18 kr  20 kr

SPAR 43% 17 kr
Populær

Spring - Mayflower

69% Bomuld, 31% Hør

23 kr  40 kr

SPAR 17% 20 kr
Populær

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

99 kr  119 kr

SPAR 43% 30 kr
Populær

Funny Colors - Lammy

100% Premium Akryl

39 kr  69 kr

SPAR 37% 7 kr
Populær

Eskimo - Drops

100% Uld

Fra 12 kr  19 kr

SPAR 33% 10 kr
Populær

Baby Soft - Hobbii

50% Nylon, 50% Polyamid

20 kr  30 kr

SPAR 27% 6 kr
Nyhed Populær

Snowstorm - Hobbii

100% Uld

16 kr  22 kr

SPAR 30% 18 kr
Populær

Magic Sock Yarn - Mayflower

70% superwash uld og 30% nylon

42 kr  60 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv