SPAR 40%

Detaljer om garnet

Kategori Garn
Brand Hobbii
Indhold 100% HB akryl
Vægt 50 g
Længde 100 m
Anbefalede pinde 5 - 5,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 24 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiiamigoxl

Hobbii

Amigo XL

Medium100% HB Akryl

Vælg farve:

Amigo XL er af den vidunderlige type garner, der er så nemme at arbejde med, at de flyver henover pind og nål. Den er blød og behageligt og er produceret i 100% HB akryl i en rigtig god kvalitet i et kæmpe udvalg af farver.

HB står for High-bulk. Det er en produktionsteknik, hvor man med brug af damp og pres får fibrene til at trække sig lidt sammen og krølle, så de bliver fyldigere. Resultatet er et let og blødt garn, som både er behageligt at arbejde med og at bære på kroppen. 

Amigo XL har den dobbelte tykkelse af Amigo, og kan derfor strikkes eller hækles på 5 mm. Her ser du hurtigt resultater. Det bløde garn er velegnet til masser af kreative, farverige projekter. Det kradser absolut ikke, og er derfor skønt at bruge til tæpper, trøjer, huer, tørklæder, osv. Det luftige garn holder dig godt lun og bliver ikke for tungt.

Hele Amigo-serien udmærker sig ved sin lette volumen, den ensartede struktur og den gode holdbarhed. Den kan maskinvaskes på 30°C, perfekt til hverdagsbrug. Farver og facon holder vask efter vask. Tåler du ikke uld, eller vil du af andre årsager fravælge animalske fibre, kan du med fordel erstatte med Amigo og få et blødt og lækkert resultat.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (7)

Ida-Katrine

Er positivt overrasket over hvor god kvaliteten er. Jeg har før arbejdet med andet akryl garn med samme løbelængde, men amigo XL bliver min foretrukne garn for fremtidige hæklingsprojekter.
15 nøgler er på vej til en trøje..


Fatma

Jeg elsker dette garn. Det er noget af det blødeste jeg har arbejdet med indtil videre. 😊 super til babytøj. Jeg har selv strikket en djævle hue og en cardigan til min kusines kommende baby. Det blev så flot og blødt.


Josefine

Lækkert garn, super blødt og virkelig en smuk farve! Jeg bestilte beige, og farven var som forventet. Har dog valgt XL hvilket er tykkere end jeg troede, så skal lige vænne mig til at hækle med den slags garn:)


Annethe

Jeg holder mig altid langt væk fra akrylgarn men så flere gode anmeldelser på dette garn. Har brugt det til en strikke en Terazzo neck fra Petiteknit og er endt med et flot resultat og så er det billigt :)


Tine

Dette er et super dejligt garn.
Både når man hækler eller strikker med det og det færdige arbejde er behageligt at have på.
Det er et garn jeg også vil bruge fremover


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Garn
Brand Hobbii
Indhold 100% HB akryl
Vægt 50 g
Længde 100 m
Anbefalede pinde 5 - 5,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 24 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiiamigoxl

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv