Drops garn

Mærket Drops er kendt for at producere kvalitetsprodukter til strikning og hækling til gode priser. Den høje kvalitet ses for eksempel i produkternes holdbarhed og i de lækre materialer. Flere af Drops’ garnprodukter er superwash behandlet, hvilket betyder, at de kan holde til at blive vasket ved 40 grader uden, at de tager skade.
Webshop med hurtig levering og gode priser
Hvis du køber dine Drops produkter hos Hobbii.dk, får du leveret dem senest tre hverdage efter din bestilling. Vi ønsker at have markedets bedste priser, og vi sælger derfor altid vores produkter til en skarp pris. Vi ønsker kun at have tilfredse kunder, og vi tilbyder derfor altid fuld returret på vores produkter, hvis du af en grund skulle fortryde købet. Det er nemt og enkelt!

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Drops garn

Britt Larsen

Dejlige farver og et dejligt varmt garn med flotte farvespil. Perfekt til varme vinter vanter, hals rør, og filtede futter .

mitzi lunnemann

har strikket rigtig mange futter til filtning, det er det bare super til.

Monica Skyum Nielsen

Super til feks en poncho. Umuligt at forudse farveskift

Freyja Dìs Karlsdóttir

Smukke farver og dejlig blødt garn

Signe

Virkelig lækkert garn, som dejlig blødt. Det er virkelig nemt at arbejde med og super elastisk. Garnet er 5 stjerner værd, men det får kun 4 stjerner her, da siden har et begrænset udvalg af farver, selvom garner findes i flere farver.

Lone Rasmussen

Fantastisk dejligt garn, blødt, elastisk, absolut kradsefrit, og så er det nemt at strikke med. Så findes det i smukke farver og til en rigtig god pris👍🏻🤗

Randi Brodersen

Fantastisk garn til snoninger. på grund af elasticiteten får man de flotteste snoninger, Dejlig blødt og rigtig gode farver. Perfekt til vintertrøjer.

Ann-Marie Mathiesen

Super lækkert garn at strikke med, og det færdige resultat er bare så flot <3 håber den lille ufødte baby bliver glad for sin nye bamsedragt :)

Marianne Birk Hougaard

Det skønneste bløde garn, der IKKE kradser ❤️ Mine børnebørn er helt vilde når de får strikket trøjer af Merino 🌺💕

Laila Feddersen

MEGA lækkert uldgarn, som ikke kradser. Og så findes det i mange forskellige farver😃 Godt garn til både voksne og børn!!

Populært i denne kategori

Big Merino - Drops

100% Uld

31 kr

Big Delight - Drops

100% Uld

56 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv