Drops garn

Søger du produkter fra Drops? Så er du kommet til den helt rette side. Hos Hobbii.dk forhandler vi nemlig et stort udvalg af Drops produkter. Vi forhandler blandt andet Drops garn, hæklenålesæt, rundpinde, strømpepinde, knapper, garnpakker, kataloger med hækle- og strikkeopskrifter og meget mere. Du kan se vores store udvalg af Drops produkter under de forskellige produktkategorier her på siden.

Produkter i en høj kvalitet

Mærket Drops er kendt for at producere kvalitetsprodukter til strikning og hækling til gode priser. Den høje kvalitet ses for eksempel i produkternes holdbarhed og i de lækre materialer. Flere af Drops’ garnprodukter er superwash behandlet, hvilket betyder, at de kan holde til at blive vasket ved 40 grader uden, at de tager skade. Drops produkter kan fås i en bred vifte af farver, så der er stor chance for, at du kan finde en garnnøgle eller knap i den ønskede farve.

Webshop med hurtig levering og gode priser

Hvis du køber dine Drops produkter hos Hobbii.dk, får du leveret dem senest tre hverdage efter din bestilling. Vi ønsker at have markedets bedste priser, og vi sælger derfor altid vores produkter til en skarp pris. Vi ønsker kun at have tilfredse kunder, og vi tilbyder derfor altid fuld returret på vores produkter, hvis du af en grund skulle fortryde købet. Det er nemt og enkelt!

Kontakt Hobbii.dk

Vores kundeservice står klar til at tage imod din henvendelse, hvis du ønsker yderligere informationer omkring de forskellige Drops produkter. Ring til tlf. 31 86 33 57, send en mail til kundeservice@hobbii.dk eller udfyld vores kontaktformular. Hvis du ønsker hjælp til din bestilling af Drops produkter, assisterer vores medarbejdere dig også gerne med dette. 

Det siger vores kunder om Drops garn

majbritt nissen

det er nok det dejligste garn jeg har strikket med, nem at have med at gøre. Drops garner er i det hele taget super godt

Britt Larsen

Dejlige farver og et dejligt varmt garn med flotte farvespil. Perfekt til varme vinter vanter, hals rør, og filtede futter .

Randi

Total perfekt garn 🍀🍀🍀👍👍👍👍🍀🍀🍀🍀🍀😘😘🇩🇰🇩🇰

mitzi lunnemann

har strikket rigtig mange futter til filtning, det er det bare super til.

Randi

Totalt perfekt 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄😘❤️👍

Monica Skyum Nielsen

Super til feks en poncho. Umuligt at forudse farveskift

Randi

Perfect at strikke af så dejligt garn 👍

Freyja Dìs Karlsdóttir

Smukke farver og dejlig blødt garn

Signe

Virkelig lækkert garn, som dejlig blødt. Det er virkelig nemt at arbejde med og super elastisk. Garnet er 5 stjerner værd, men det får kun 4 stjerner her, da siden har et begrænset udvalg af farver, selvom garner findes i flere farver.

Lone Rasmussen

Fantastisk dejligt garn, blødt, elastisk, absolut kradsefrit, og så er det nemt at strikke med. Så findes det i smukke farver og til en rigtig god pris👍🏻🤗

Populært i denne kategori

SPAR 29%

Merino Extra Fine - Drops

100% Uld

22 kr  31 kr
SPAR 19%

Baby Merino - Drops

100% Uld

25 kr  31 kr

Big Delight - Drops

100% Uld

56 kr
SPAR 13%

Safran - Drops

100% Bomuld

13 kr  15 kr

Polaris - Drops

100% Uld

Fra 41 kr
SPAR 29%

Lace - Drops

70% Alpaca, 30% Silk

34 kr  48 kr

Fabel - Drops

75% Uld, 25% Polyamid

22 kr

Big Merino - Drops

100% Uld

31 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv