SPAR 0% 0 Populær

Detaljer om garnet

Kategori Drops Loves You
Brand Drops
Indhold 100% genbrugt bomuld
Garngruppe A (23 - 26 m)
Vægt 50 g
Længde Ca 120 m
Anbefalede pinde 3.5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Vaskeanvisning Maskinvask 60°C / Tørres fladt

Drops

Loves You 6

100% genbrugt bomuld

9 kr  Fra 9 kr


Vælg farve:

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Drops ♥ You #6 er tilbage! Produceret af 100% genbrugt bomuld som giver garnet en naturlig, rustik struktur, er DROPS ♥ You #6 blød og let at arbejde med. Det passer perfekt til alle typer af tøj, toppe, bluser, jakker og tilbehør som til trendy interiør, som tæpper og grydelapper.

DROPS ♥ You #6 tilhører garngruppe A, og har således en tyndere tråd end dens forgænger, og er et perfekt alternativ til opskrifter som er designet i Safran, samt flere andre garner.

DROPS ♥ You er en samlet betegnelse på forskellige spændende og meget lækre garnkvaliteter som ikke findes i vores ordinære sortiment, men som vi tager ind en begrænset periode. Kvaliteterne vi introducerer, kan variere i indhold, spinning og løbelængde, men fælles for alle kvaliteter er at de er af absolut højeste kvalitet, spundet af vore bedste spinderier og har en fantastisk pris – ofte omkring 50% billigere end lignende kvaliteter på markedet!

Produceret i EU


Sarah Madsen

Fine matte farver. Fedt at det er genbrugt bomuld. Det er lidt groft i det i forhold til andre bomuldsgarner (det kan man måske også fornemme på billedet), og det trevler lidt - jeg ville nok ikke bruge det til påklædning. Da jeg havde hæklet i to måneder, begyndte jeg på er sengetæppe i dette garn (hvilket jeg stadig er i gang med), og det har jeg ikke fortrudt.


Heidi Kirkebæk

Jeg er blevet rigtig glad for dette garn. Det har en perfekt tykkelse til tæpper og tasker. Det kan være lidt svært at hækle med, da det kan finde på at skille lidt ad i trådene - så jeg vil ikke anbefale det til nybegyndere.


Inger BM

Opskriften sagde råsilke. Men pengepungen sagde nej! Så kompromisset bliver dette garn, der giver et dejligt look til en pris der giver 3 små strikkede pigekjoler til < 100kr. Så dejligt at arbejde med


Ditte

Synes det er ganske fint bomuld til at hækle små projekter med, selvom det er grovere end ikke genbrugs-bomuld. Og virkelig skønt, at man ikke skal lede efter enden inde i midten! :-)


Johanne

Jeg elsker det her garn! Jeg kan godt lide at arbejde med det, og Elsker det look projekterne får..
Og køber det gerne hos Hobbii, dejligt service, og det går hurtigt 😊


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Drops Loves You
Brand Drops
Indhold 100% genbrugt bomuld
Garngruppe A (23 - 26 m)
Vægt 50 g
Længde Ca 120 m
Anbefalede pinde 3.5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Vaskeanvisning Maskinvask 60°C / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv