Garn til sjaler

I denne kategori finder du vores mest populære garner til at hækle eller strikke et sjal. Sjalet er den beklædningsgenstand, som langt flest hæklere og strikkere kaster sig over - og det fungerer også rigtig godt som begynderprojekt. Der findes nemlig et væld af forskellige opskrifter og mønstre til sjaler. Du kan lave det i alt fra de helt simple mønstre til langt mere komplicerede mønstre. Start gerne med at finde inspiration i de mange forskellige hækleopskrifter eller strikkeopskrifter til sjaler, ponchoer og tørklæder her på vores hjemmeside.

De mange gode egenskaber ved garn til sjaler

Fælles for alle vores anbefalede garner til sjaler er, at de har et super flot farveskift, som giver sjalerne et helt særligt udtryk. Typisk er der tale om de såkaldte cake garner, som er kendetegnet ved at være store og runde nøgler, hvor farveforløbet skifter fra inderst til yderst. De findes både i uld, bomuld, akryl og en kombination af disse samt i forskellige tykkelser og farvekombinationer. Der er både noget for dig, der er til pang-farver og dig, der er til mere afdæmpede farver.

En overvejelse, du skal gøre dig er valget af materialer. Hvis du er til naturlige materialer, skal du vælge uld, som også er kendt for at være et naturligt temperaturregulerende materiale, som kan optage op til 35 % fugt uden at det føles koldt eller vådt. Har du brug for, at dit sjal skal kunne vaskes i vaskemaskinen, anbefaler vi bomuld og/eller akryl. Akryl får ofte ros for at være slidstærkt og enormt holdbart, og så kan det vaskes igen og igen uden at det påvirker farve, facon eller holdbarhed.

God til hverdagen

De særlige garner, vi anbefaler til sjaler, kan naturligvis også bruges til et hav af andre strikke- og hækleprojekter. Udover ponchoer og tørklæder, kan du også bruge garnerne til et blødt tæppe til sofaen eller barnevognen, en lille fin babykjole med flotte farveskift eller måske en nederdel i sommerfarver. Husk, at du altid kan se et stort udvalg af opskrifter på vores hjemmeside.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil dit garn til sjaler online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af garn til sjaler og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Garn til sjaler

Christina Krogh

Dette er det mest fantastiske garn til sjaler! Jeg elsker at hækle i det, det er så dejligt og det glider nemt gennem fingrene og på nålen. Fantastisk. 😊 Har lavet 4 indtil videre 😉

Jonna Aabel

Det skønneste garn til sjaler og tørklæder, tror ikke jeg kommer til at bruge andet, efter jeg har prøvet Cotton Kings Twirls.😍

Laillamari Grundt

Jeg er så begejstret for dolce Cashmere , super blødt ok der er muligheder for at være kreativ med dette garn, evt. Sætte den sammen med lace en ensfarvet der matcher til ens farvevalg

Rikke

Fantastisk lækkert garn, det er super at strikke med og skønt at have på kroppen. Glæder mig allerede til næste projekt 😊

lise knudsen

Et virkeligt lækkert garn 😊 er ved at strikke en sweater idet og det glider rigtig dejligt på pinden. Kan varmt anbefales

Anja

Utroligt lækkert garn. Perfekt til et lækker varmt men alligevel fint sjal. Det smukkeste farveskifte.

Liv Henriette Stamnes

Har heklet meg Sjal av Dolce Cashmere garn og brukt monster Classical Attitude. Blot og deilig garn.

Kirsten Vorup

Twister er noget af det lækreste og blødeste garn, jeg har hæklet med. Jeg er normalt ikke til acrylgarn men Twister 50/50 bomuld/acryl, har overbevist mig om, at resultatet bliver flot og lækkert og krympning er minimalt samt at udseendet holder. Jeg har hæklet Sunrise sjal i den smukkeste farveblanding rosa/grå og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger Twister til et sjal men overvejer da også andre muligheder!

Sóley Jónsdóttir

Super pæne farver og meget garn man får med. Jeg ville dog ALDRIG købe det her garn igen, dårlig kvalitet, varierende tykkelse og sjusket håndarbejde- der var knuder over det hele og især omkring farveskiftene hvor de bare har bundet trådene sammen nede i fabrikken. Syndt at så pæne farver skal spildes på så dårlig garn, kan ikke anbefale jer at købe det.

Nanna

Super lækkert garn at hækle med. Jeg har lavet et sjal i farven 02 og det er rigtig fint med en rigtig fin overgang i farveskiftende men men men min nøgle har været fyldt med garn som er filtetbind i garn, som nærmest ikke er til at få viklet ud, det er så super træls, og så ærgerligt at skulle bruge så lang tid på at få garnet filtet ud igen!

SPAR 45%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

65 kr  119 kr
SPAR 34%

Twister - Hobbii

55% bomuld og 45% akryl

119 kr  179 kr

Cookie - Järbo

100% Akryl

67 kr
SPAR 37%

MayFlowers Party - Mayflower

48% bomuld, 48% akryl, 4% metal

119 kr  189 kr

Lollipop - Hobbii

20% Uld, 80% HB Akryl

99 kr
SPAR 17%

Dolce Cashmere - Hobbii

65% Superwash Uld, 25% Polyamid, 10% Kashmir

249 kr  299 kr
SPAR 34%

Mayflowers 4 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

99 kr  150 kr
SPAR 10%

Daylight - Bumbo

100% Akryl

35 kr  39 kr
SPAR 34%

MayFlowers 3 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

99 kr  150 kr

Lollipop Melange - Hobbii

30% superwash uld & 70% HB akryl

109 kr
SPAR 25%
Nyhed

Dolce Cashmere Wonderbag - Hobbii

65% Superwash Uld, 25% Polyamid, 10% Kashmir

899 kr  1.196 kr

Opskrifter på skønne sjaler

Gratis

Asymmetrisk sjal med striber - Hobbii

Lækkert strikket asymetisk sjal med striber

Se opskriften her

Gratis

Granny Sjal Bohéme Velvet "Fine" - Go Handmade

Et lækkert sjal i det velkendte grannymønster

Se opskriften her

Gratis

Granny Sjal Curly - Go Handmade

Blødt og let sjal hæklet i Curly-garn

Se opskriften her

Gratis

Granny Sjal Fur Lux - Go Handmade

Det blødeste sjal hæklet i realistisk pelsgarn

Se opskriften her

Gratis

Granny Sjal Musetakkekant - Go Handmade

Sjal i grannymønster med smuk musetakkekant

Se opskriften her

Gratis

Granny Sjal Teddy - Go Handmade

Varmt og blødt sjal hæklet i grannymønster

Se opskriften her

Gratis

Hæklet Spring Tørklæde/sjal - Hobbii

Skøn og nem opskrift på et virkelig lækkert tørklæde/sjal.

Se opskriften her

Gratis

Hæklet Sunrise sjal

Gå foråret i møde med det smukke "Sunrise" sjal.

Se opskriften her

Gratis

Lollipop tørklæde/sjal - Hobbii

Lækkert og lunt tørklæde/sjal

Se opskriften her

Gratis

Smukt sjal i Daylight - Bumbo

Smukt feminint lækkert sjal i Bumbo Daylight

Se opskriften her

Gratis

Strikket Dream Colour domino sjal - Hobbii

Bliv klar til forårets kolde dage med dette skønne, og varme sjal.

Se opskriften her

Gratis

Strikket sjal med rille-mønster - Hobbii

Virkelig smukt og lunt strikket sjal.

Se opskriften her

Gratis

Strikket Skyggesjal - Hobbii

Det lækreste sjal, i et flot og tidsløst design.

Se opskriften her

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv