Gepard Garn

Gepard er en dansk garnproducent, der har modtaget stor anerkendelse i hele Skandinavien. Gepard Garn har I mange år været populært blandt de skandinaviske garn-elskere, og derfor er er vi også stolte af, at Hobbii er officiel forhandler af Gepard Garn og samtidig tilbyder to lækre kvaliteter: Cotton Wool og Puno.

Gepard Garns mange fordele

Gepard får lavet deres garn hos små familie-spinderier i Italien og du er derfor sikret en kvalitet udover det sædvanlige. Grignasco var en af de førende inden for inden for italiensk modegarn og det er her Gepard Garn får deres garn fra. Netop fordi Gepard Garn har så fantastiske samarbejdsaftaler, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top og du vil helt sikkert ikke fortryde et køb af lige netop dette garn.

God til hverdagen

Cotton Wool og Puno er to garntyper, som kan bruges til mange forskellige ting. Cotton Wool består af de bedste kvaliteter fra både bomulden og uldet og derfor giver denne garnnøgle dig muligheden for både at lave sommer- og vinterprojekter, som uden tvivl vil blive superlækre. Puno garnet er ligeledes det bedste fra to verdener, da du her får merinould fra babyalpaca og polyamid, som gør at garnet er let, men faktisk har en løbelængden er dobbelt så lang som mange andre lignende garner. Disse to slags garn giver dig altså muligheden for at hækle eller strikke mange forskellige projekter, som både du selv eller dine nærmeste kan få glæde af.

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil hækle eller strikke med Gepard Garn, så kan du til hver en tid finde opskrifter på deres hjemmesider, hvor du kan blive inspireret. Selvom du bruger en opskrift, så er der stadig mulighed for at sætte sit personlige præg på den, da du jo selv kan kombinere forskellige farver, som giver dit projekt lige præcis det look, du søger.

Bestil Gepard Garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Gepard Garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Gepard Garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.      

Det siger vores kunder om Gepard Garn

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv