Detaljer om garnet

Kategori Hobbii Garn
Brand Hobbii
Indhold 100% blød bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27m x 38p
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4

100% Bomuld

12 kr  Fra 12 kr

  • Nem og sikker handel
  • Fragt fra 31 kr
  • Fragtfrit over 499 kr
  • Levering 1-2 dage
  • 31 86 33 57

Vælg farve: Farve

Kvalitets-bomuld i alle regnbuens farver! Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder. 

Rainbow er lavet i en klassisk 8/4 tykkelse, og består af 100% blød og naturlig bomuld. Gå straks på opdagelse i de 86 fortryllende farver i alle regnbuens nuancer. 

Garnet egner sig både til strikke og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Vi har selvfølgelig designet et par gratis opskrifter, som du finder under fanen "Opskrifter".

Du kan også købe Rainbow garnet i følgende garnpakker:
Earthy Spirit (Farve 1-20)
Deep Ocean (Farve 21-40)

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (111)

Inge Slyngborg Meldgaard

Det er første gang jeg har bestilt garn fra Hobbii. Synes jo bare at Rainbow Cotton 8/4 er simpelthen så lækkert at arbejde med og det vil med sikkerhed være det garn jeg vil bruge for eftertiden. Og altså... alle farverne!! Det er næsten alt for svært at vælge hvilken skøn farve man vil bruge til sit næste projekt. Jeg vil kun stærlt anbefale dette garn, og Hobbiis service er lige sådan man ønsker.


Charlotte Bjerregaard

I forhold til andet bomuldsgarn af denne type, synes jeg virkelig at Rainbow Cotton gør det godt! Det er kun meget få nøgler jeg oplever knuder på og udseendet er blankt og flot når man ser sit færdige resultat. Det glider også dejlig let henover hæklenålen, hvilket er skønt under store projekter såsom tæpper!
Derudover er prisen jo fantastisk, så det kan vist ikke blive meget bedre.


Lis Krogh

Jeg strikker ikke andet end karklude og bruger 9 ud af 10 jeres bomuldsgarn. Det er nemt at bestille, hurtig levering og gode priser ikke mindst. Når jeg har strikket klude får jeg altid en rest tilbage som jeg gemmer og disse binder jeg sammen med en magic knott. Laver 8-9 kæmpe nøgler og strikker så en fantastisk bademåtte ud af alle resterne. Derved går i tet til spilde.


Beth

Jeg har netop modtaget en sending garn fra Hobbii igen igen. Dette bomuldsgarn er simpelthen det blødeste og lækreste garn at arbejde med. Og jeg er vild med at de har lavet en easy start, så man med lethed kan starte fra indersiden af garnnøglen. Så genialt. Jeg er også fascineret af det store udvalg af farver. Dette er helt sikkert mit nye go-to garn. Lækker kvalitet.


Lene

Altså Rainbow er helt klart min nye bedste ven. Jeg strikker cardigans til mig selv og dér er rainbow fantastisk. Jeg har søgt efter 8/4 bomuldsgarn som var en smule tyndere end dem jeg ellers kender. Det er rainbow. Farverne og prisen er perfekt. Det lille trick I har lavet med easy start så man ikke får hele indmaden med ud, dét er altså genialt 😃


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Hobbii Garn
Brand Hobbii
Indhold 100% blød bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27m x 38p
Vaskeanvisning Maskinvask 60ºC

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv