Kæmpegarn

Har du prøvet kræfter med kæmpe garn? Hvis ikke, så skal du gøre dig selv den tjeneste at prøve det. Der findes utallige interiørprojekter med disse garner, som ser fantastiske ud og som oftest er nemme at gå til.

De mange fordele ved kæmpe garn

En af de mange fordele ved kæmpe garn, er at det består af 100 % merino uld. Det gør garnet utrolig blødt og skønt at arbejde med. De fleste projekter, som kan laves med dette garn, foregår via armstrikning- eller hækling, men man kan dog også bruge kæmpe hæklenåle på minimum 25 mm, som du kan finde lige her. Dette er selvfølgelig en anderledes måde at arbejde på, men ikke desto mindre, så giver det et fantastisk resultat. Derudover så er der også den fordel ved kæmpe garn, at det er garn i en rigtig høj kvalitet, som også kan mærkes når man arbejder med det og som tydeligt ses i det færdige resultat.

God til hverdagsbrug

Kæmpe garnet egner sig rigtig godt til mange hverdagsprojekter og de fleste af dem tager faktisk ikke lang tid at lave. Du kan eksempelvis lave gulvtæpper, puder, sengetæpper eller sågar en hyggelig kurv til din hund eller kat. Det er stortset kun fantasien som sætter grænser. Så hvis du har mod på at begive dig ud i et lidt anderledes projekt, så skal du med garanti give dig i kast med kæmpe garnet. Det findes i flere forskellige farver og størrelser, så det passer til mange forskellige stilarter.

Bestil kæmpe garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af kæmpe garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kæmpe garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

SPAR 6% 11 kr
Populær

Merino Chuncky 400g - Mayflower

100% ren uld

189 kr  200 kr

SPAR 10% 51 kr
Populær

Merino Chuncky Mega 1000g - Mayflower

100% Ren uld

449 kr  500 kr

SPAR 25% 95 kr
Populær

XXL Hæklenål - Knitting Noodles

Fyrretræ

285 kr  380 kr

SPAR 36% 200 kr
Populær

XXL Strikkepinde - Knitting Noodles

Fyrretræ

349 kr  549 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv