Knitting Noodles

Knitting Noodles Ovilla Lana er en spansk garnproducent, som heldigvis også er kommet ind på det danske marked. “Ovilla Lana” er spansk for “uld” og må være det absolut blødeste der findes, da det er 100 % merino uld. Vi er i hvert fald utrolig stolte af netop at forhandle Knitting Noodles hos os i Hobbii.

Knitting Noodles’ mange gode egenskaber

Knitting Noodles er 100 % håndlavet af merino uld. Ulden er ikke spundet og har derfor heller ikke et ensartet look over hele længden. Det at garnet ikke er spundet medfører, at det er utrolig blødt og let - derfor vejer en nøgle i gennemsnit 400 gram og har en løbelængde på 50 meter. Med én nøgle kan du strikke eller hækle et projekt på ca. 60x60 cm. Hertil anbefales det, at man som minimum bruger nåle på 30 mm. På grund af sin store størrelse, er Knitting Noodles garnet supervelegnet til armstrikning og filtning. Så hvis du elsker at arbejde med stort, lækkert, håndlavet garn, så skal du uden tvivl benytte dig af Knitting Noodles garnet.

Alt garn fra Knitting Noodles er håndlavet, hvilket er med til at give det den absolut bedste kvalitet, man overhovedet kunne drømme om. Derudover giver det også garnet et personligt og unikt look, som man ikke finder andre steder. Men ikke nok med, at garnet er håndlavet, så er det også 100 % økologisk. Den spanske producent går nemlig utrolig meget op i naturen og tager sit miljømæssige ansvar alvorligt. Alle produkter bliver derfor lavet med vedvarende, naturlige og bæredygtige materialer.   

God til hverdagen

Med dette megagarn fra Knitting Noodles, så kan du sagtens gå i gang med en masse projekter inden for boligindretning. Eksempelvis kan du strikke et sengetæppe, eller et tæppe til stuen, som du rigtig kan svøbe dig ind i, i de kolde vintermåneder. Du kan også gå i gang med et pudebetræk eller måske en kurv til hunden eller katten? Mulighederne er mange så længe, du bare er villig til at slippe fantasien løs.

Bestil Knitting Noodles Olliva Lana online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Knitting Noodles garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Knitting Noodles garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.        


SPAR 25% 95 kr
Populær

XXL Hæklenål - Knitting Noodles

Fyrretræ

285 kr  380 kr

SPAR 36% 200 kr
Populær

XXL Strikkepinde - Knitting Noodles

Fyrretræ

349 kr  549 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv