Detaljer om garnet

Kategori OEKO-TEX®
Brand Hobbii
Indhold 100% Bomuld
Vægt Ca. 250g
Længde Ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 11 m x 15 p
Garngruppe Bulky
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiiribbon

Hobbii

Ribbon

Bulky100% Bomuld

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
4 27% 58 kr
6 33% 53 kr
8 46% 43 kr

79 kr  Fra 79 kr

Vælg farve:

Vores eget kvalitets-båndgarn bestående af 100% blød og naturlig bomuld. Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder.

Garnet er af ekstra høj kvalitet i forhold til andre Ribbon garner. Det har du vores ord på. Hobbii Ribbon er ikke produceret af overskudsmaterialer, som lignende kvaliteter er. Vores er lavet 100% bomuld og giver en helt anden oplevelse at arbejde med. Kald det hvad du vil, eller gør som os og kald det Danmarks BEDSTE Ribbon-kvalitet.

Garnet kan anvendes til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tasker, tæpper, puder, kurve, grydelapper og meget, meget mere.

Værsgo' at drøm dig væk i de mange smukke farver.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (76)

Trine

Så lækkert ribbon garn... jeg har længe ville prøve det og da jeg tilfældigvis kom forbi en af jeres butikker tænkte jeg at det var nu... det blev til en super flot brødkurv som har gjordt at jeg nu skal igang med nogen flere d dette garn giver så flot et udseende især i forhold til det alm stofgarn jeg har brugt før.
Det er dog lidt hårdt at hækle i, men jeg hækler også stramt


Anette

Så prøver jeg igen. Dette fantastiske lækre suverænt bedste ribbon der eksisterer er helt igennem det bedste til utallige fantastiske projekter ud i hobby verdenen. Den er lækker skøn og ergonomisk god at arbejde med og i. Jeg er totalt ude i hampen når jeg går igang med mine syslerier i Ribbon. Man bliver så fordybet at jublen ingen ende vil tage. Tommel op for denne skønne Ribbon


Sofie

Super lækkert garn, det bygger hurtigt op og er “fast” når hæklet men stadig blødt, så det perfekt til bl.a. kurve.
Det eneste jeg kan sætte en finger på, er at man først kan se at den anbefalede hæklenålsstørrelse er 5-6 mm på banderolen når du får garnet, og ikke online. Det gjorde desværre at jeg ikke havde den rigtige nål og måtte efterbestille.


Julie

Ribbon er så lækkert garn! Det kommer i mange flotte farver, det holder farven efter lang tids brug, det holder også formen, og det "trækker ikke skævt", når man hækler med det. Det er hårdt for hånd og skulder at hækle med, det skal man lige være forberedt på, men resultatet bliver så godt og holdbart, at det for mig helt sikkert er det værd.


Jette Storm

Det er en rigtig god garn i har fået lavet der. Dejlig blød og gir ent flot resultat på det færdige arbejde. Havde dog et lille problem med det første jeg købte hvor et nøgle var der 3 ender jeg kunne starte med og så lignede det et brugt nøgle da jeg tog banderolerne af. Men så der var der god service fra jer hvor i sendte et nyt til mig :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

Kategori OEKO-TEX®
Brand Hobbii
Indhold 100% Bomuld
Vægt Ca. 250g
Længde Ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 11 m x 15 p
Garngruppe Bulky
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiiribbon

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv