SPAR 50%

Detaljer om garnet

Kategori Restpartier
Brand Hobbii
Indhold 100% merinould
Vægt 10 x 50 g
Længde 10 x 105 m
Anbefalede pinde 4,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = ca. 21-22 m x 28 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Hobbii

Baby Merino XL (2. sortering) - Pose à 10 Nøgler

100% Merinould

text_you_save

430 kr  Fra 215 kr

Vælg farve:

Her får du vores populære Baby Merino XL til en ekstra god pris. Fabrikken har desværre spundet garnet en lille bitte smule for løst end hvad vi gerne vil have. Vær venligst opmærksom på at dette er en meget flot 2. sortering. Forskellen er minimal, men da vi gerne vil tilbyde jer akkurat samme kvalitet ved hver bestilling, kan vi desværre ikke sælge denne levering sammen med vores almindelige Baby Merino XL.

Gør et kup og få noget rigtig lækkert garn til en virkelig flot pris!


Og her er en lidt mere udførlig beskrivelse af garnet:

Mød vores silkebløde, elastiske merinogarn, designet helt specielt til Danmarks dejligste garnkunder. Her er en lækkerblød uld, som er dejlig lun og absolut kradsefri, og det er vi mange, der virkelig godt kan lide :) Strikker eller hækler du til baby/børn, kan du trygt stole på, at du får et super blødt resultat med vores Baby Merino, som desuden er nemt at håndtere, da den kan maskinvaskes.

Hobbii Baby Merino XL er kabelspundet, hvilket gør garnet slidstærkt og samtidigt bidrager med en vidunderlig spændstighed. Du vil opleve, at garnet trækker sig lidt sammen og er meget elastisk, mens du arbejder med det. Det glatter sig mere ud ved vask, og mens det bevarer elasticiteten, skal du dog beregne at garnet vil give sig en lille smule. Derfor er det vigtigt, du ikke strikker for løst. Har du tendens til at strikke løst, skal du måske en halv pindestr. ned. Vi anbefaler som altid at starte med en strikkeprøve, så du kender din strikkefasthed efter vask - det kan spare dig for ærgelser senere!

Baby Merino egner sig til godt til trøjer, cardigans, huer og andet tilbehør - og til babytæpper, der skal være lune og godt må have lidt tyngde. Strukturstrik med ret/vrang- mønstre eller snoninger tager sig virkelig godt ud i Baby Merino, og mere komplekse strukturmønstre vil træde smukt og nærmest skulpturelt frem i garnet.

Samme garn, bare lidt tyndere? Så se lige vores populære, bløde Baby Merino, som du finder lige her. Vi har gjort farverne i de to "søster-garner" ens, så du nemt kan matche dine projekter, uanset om du strikker på pind 3 eller 4. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (9)

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Restpartier
Brand Hobbii
Indhold 100% merinould
Vægt 10 x 50 g
Længde 10 x 105 m
Anbefalede pinde 4,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = ca. 21-22 m x 28 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv