Detaljer om garnet

Kategori Garn
Brand Mayflower
Indhold 60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose
Vægt 250 gram
Længde ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Garngruppe Bulky
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiiribbon

Mayflower

Ribbon

Bulky60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose

62 kr  Fra 62 kr

Vælg farve:

Lækkert båndgarn fra danske Mayflower af bomuld, polyamid og viskose. 

Garnet har - til forskel fra mange andre båndgarner - partinummer, hvilket sikrer dig, at du ved større projekter kan være helt sikker på at få netop den samme indfarvning igen, så længe partinummeret er det samme.

Ribbon er af utrolig høj kvalitet, idet garnet ikke er lavet af overskudsmaterialer fra stofindustrien, som båndgarn ellers typisk er. Garnet kan anvendes til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tæpper, puder, gulvtæpper, taske, brødkurve og grydelapper - det er kun fantasien, der sætter grænser :-) 

Find gratis Ribbon-opskrift på en taske med hank her.
Find gratis Ribbon-opskrift på lave kurve her.
Find gratis Ribbon-opskrift på høje kurve her.

Du kan også hente inspiration til projekter hos vores gode ven Tante Tråd her:
Multi Ribbon kurveskjuler
Hæklet Ribbon skjuler

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (67)

Ingrid

Min datter havde fundet de fine kurve lavet af Ribbon garnet og spurgte om jeg ville lave nogen til hende. Jeg har aldrig lært at hækle, men prøver mig frem. Så da jeg fandt opskriften bestilte jeg straks garnet, men var lidt skeptisk om jeg nu kunne hækle med det og få lavet de kurve. Jeg blev dog dejlig overrasket da opskriften var lige til at gå til og de ord jeg ikke kendte googlede jeg. Garnet var lidt mærkeligt at hækle med i starten, men det blev ret hurtigt nemmere. Så nu har jeg lavet 3 kurve og kan kun anbefale dette garn.


Lis Vinther Olesen

Efter et tip af "ligesindede hæklere" i bussen, smuttede jeg ind på denne hjemmeside for at finde opskriften på de smarte kurve man kan lave - og derefter bestilte jeg garnet (og nitter og læder) - nok til 3 kurve. Jeg har lavet den ene, og godt i gang med den næste ... det bliver til julegaver. Den respons jeg har fået fra dem som har set dem er - det ser da super godt ud, og meget moderne. Det er ikke sidste gang jeg skal lave ting med det garn.


Eva Gudmansen

Jeg elsker dette stofgarn. Jeg har først for nyligt lært at hækle ved at prøve kræfter med jeres opskrift på ribbon-kurve. Jeg elsker det og kommer vist til at forsyne familie og venner med alle de kurve, de kan bruge. Det kan bestemt anbefales. Garnet er super og kurvene er et overskueligt projekt, hvis man har lyst til at prøve noget nyt.


Lis Krogh

Prøvede dette spændende garn for kort tid siden. Bestille to nøgler først..... jeg delte et nøgle op i to lige store dele og strikkede et par fantastiske grydelapper i dobbelt ribben med pinde 7,5 i perlestrik. Der kan lige nøjagtig blive til et par i i et nøgle. Ikke sidste gang jeg bestiller det garn


Lin Larsen

Er virkelig imponeret over garnet. Det er super flot og der er utallige af muligheder. Det er nemt at arbejde med og resultatet ser professionel ud. Selvom jeg ikke er nybegynder i forhold til hækling, så ville jeg varmt anbefale dette produkt til andre som lige er begyndt at hækle.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Garn
Brand Mayflower
Indhold 60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose
Vægt 250 gram
Længde ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Garngruppe Bulky
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiiribbon

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv