Schachenmayr Regia

Schachenmayr Regia garn er svær at komme udenom når man snakker om kvalitetsgarn. Det er nemlig et stort anerkendt brand, som gennem mange år har været solgt i Danmark og hele Europa. Vi er stolt af at forhandle en række garnkvaliteter fra denne producent, og vi holder os løbende informeret om nye garner fra Schachenmayr Regia, så du altid kan finde de nyeste kvaliteter og farver.


Schachenmayr Regias mange egenskaber

Schachenmayr Regia er kendt for deres fantastiske sokkegarn, som er i allerhøjeste kvalitet. En af grundene til, at netop Schachenmayr Regia er i så høj kvalitet som det er, er bl.a. fordi det er udviklet i samarbejde med de utrolig anerkendte herrer Arne Nerjordet og Carlos Zachrison. De to herrer er bedst kendt for deres håndværksbøger samt deres originale, farverige og ikke mindst smukke designs. Dette absolut populære garn er en blanding af uld og polyamid, som er en fremragende blanding til strømper, da det gør dem enormt slidstærke. Udover at kvaliteten er helt i top, så skyldes populariteten helt sikkert også de mange flotte farver og mønstre, som man kan vælge imellem. Når man hækler eller strikker sokker, så vil man ofte gerne give dem et personligt udtryk, så de bliver helt unikke - dette har du netop muligheden for med Schachenmayr Regia gennem deres forskellige mønstre og farver.

God til hverdagen

Som nævnt oven for, så er Schachenmayr Regia et eksklusivt kvalitetsgarn, som giver dig uanede muligheder. Hvis du længe har gået og spekuleret over, om du skulle begynde at på et par hjemmestrikkede sokker, så er det altså nu du skal gå i gang. Sådan et par hjemmestrikkede sokker kan virkelig skabe en hyggelig stemning og stort set alle vil blive glade for sådan et par, da man kan gøre dem utrolig personlige. Måske er du mest til de klassiske, naturlige farver eller også er du måske mere til de lidt mere vilde mønstre og skønne farver - uanset hvad, så er det dig der bestemmer looket.

Bestil dit Schachenmayr Regia garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Schachenmayr Regia garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Schachenmayr Regia garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Schachenmayr Regia

Sabrina

Er super tilfreds med resultatet. Er ikke glad for at strikke med flere farver, så det er lækkert man kan få et skønt garn, der gør det for en! Strikkede en størrelse 46 og der var passende med garn til den. Jeg glemte i første omgang at måle, hvor lang en tråd, jeg slår op med, det er vigtigt ift. farveskiftet. Det er helt sikker et garn, jeg vil købe igen! Uden tvivl!

Meike

Super nemt selv om jeg strikker sokker på en anden mål går konceptet op . Vil prøve nu at hækle sokker med sammen system .

Sunbel

en total fantastisk koncept:) man får to ens strømper uden gør særlig meget arbejde:)

SPAR 42%

Pairfect 100g - Ed. 2 - Schachenmayr

75% Uld, 25% Polyamid

49 kr  85 kr
SPAR 42%

Pairfect 100g - Ed. 1 - Schachenmayr

75% Uld, 25% Polyamid

Fra 49 kr  85 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv