SPAR 14%

Detaljer om garnet

Kategori Garn
Brand Cotton Kings
Indhold 100% Bomuld
Vægt 250 gram
Længde Ca. 1000 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25m x 34p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles / Må ikke stryges
Hashtag #hobbiitwirlsdeluxe

Cotton Kings

Twirls Deluxe

100% Bomuld

text_you_save

169 kr  Fra 145 kr

Vælg farve:

Er du vild med det smukke farveskiftegarn Twirls, tror vi at du bliver begejstret over at få Twirls Deluxe i hænderne. Twirls Deluxe består af 100% ren, blød bomuld i en super kvalitet. Forskellen på de to garner er, at de 4 tynde bomuldstråde her er let tvundet, og derfor endnu nemmere at arbejde med.

Vælg mellem de mange skønne kombinationer, hvor farverne kun skifter med en tråd ad gangen. Dette sker jævnt fordelt over nøglens 1000 meter. Derved opstår det lange, graduerede farveskift, som giver så lækkert et look.

Twirls Deluxe er derfor utroligt velegnet til fx sjaler og tørklæder, hvor de lange farveskift træder flot frem. Der, hvor nuancen skifter, vil du finde en lillebitte knude i en af de fire sammentvundne tråde, som garnet består af. Du kan enten arbejde henover den, som mange med sindsro vælger - eller du kan trække en lille snip af garnet (hele den sammentvundne tråd) ud og hæfte det på bagsiden af arbejdet.

Som med Twirls kan du bruge garnet til tørklæder og fine bomuldssjaler eller tæpper, som aldrig kradser. Du kan også få flotte resultater med en top, bluse eller tunika, hvor den flotte graduerede effekt kommer til sin ret. Der går cirka et nøgle til et hæklet sjal/tørklæde.

Vær opmærksom på, at der som regel går mere garn i hæklede sager end i strik, det kan derfor hænde at du ikke får ”brugt” hele farveskiftet i dit strik. Men alt dette afhænger af hvilken opskrift, du bruger. Det er derfor en god idé at tjekke den samlede længde af det garn, der går til din opskrift, og sammenhold det så med de 1000 m du får i Twirls Deluxe. Og du kan jo vælge at starte indefra eller udenpå nøglet, alt efter hvilken retning dit farveløb skal vende.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (24)

Anne-lie Larsen

Twirls Deluxe 🤩 Amen , det siger jo sig selv , bare i navnet . Det er virkelig et deluxe’garn 👌🏼
Har hæklet 2 virus’sjaler indtil videre og skal bestemt igang med MANGE flere . Det at det er 100% bomuld falder lige i min smag , da jeg ikke er så meget til blandingsgarn .
Jeg kan stærkt anbefale Twirls Deluxe til alle garn’o’holikere 🙌🏼💜🌸


Tina Aarup

Fantastisk garn at hækle i. Er hoppet ud i et babytæppe, som virker til at blide dejligt blødt, og med et fantastisk farveskift. Mangler stadig lidt i at blive færdig, men har allerede købt 2 nøgler mere. Kan varmt anbefales.


Annie

Sikke en luxoriøs garn! Jeg elsker alle de forskellige farver og købte en masse af dem. Jeg er allerede i gang med at hækle et halstørklæde, og har planlagt mange flere projekter med flere cakes.


Maria Bech

Super lækkert garn der er let at arbejde med. Farveskifte er også gjort pænt i garnet. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt det. Kunne dog godt ønske mig flere farve.


Hanne Rasmussen

Overraskende dejligt garn at hækle med. Jeg er i gang med at hækle babysvøb og det bliver bare så flot. Fantastisk med den fine overgang i farver. Kan varmt anbefales


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Garn
Brand Cotton Kings
Indhold 100% Bomuld
Vægt 250 gram
Længde Ca. 1000 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25m x 34p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles / Må ikke stryges
Hashtag #hobbiitwirlsdeluxe

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv