⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🤩 FEBRUAR-FAVORITTER 🤩   Spar op til 57%

Prym

Strikkefingerbøl - Spiral

Spar 39 kr. 39 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Denne garnspiralholder er enormt effektiv når du arbejder med flerfarvestrik, da den gør det nemt at holde styr på to farver. Du sætter blot strikkebøllet på spidsen af din pegefinger, og kører hver tråd igennem en af de to spiraler.

Strikker du med 2 tråde som ved mønsterstrik - fair isle, så er dette strikkebøl fra Prym et super hjælpemiddel. Den hjælper ikke kun med at hold styr på de to tråde, den kan også være med til at holde en jævn strikkefasthed.

Den er også blevet et populært hjælpemiddel til hæklere, der ønsker hjælp til at holde styr på både tråden og hæklefastheden.

Materiale: Metal
Antal: 1 stk.

 

 

Susan Meliha

Garnspiralholderen er perfekt til flerfarvestrik/hækling og fungerer fint. Man skal lige finde ud af og bruge den. Den er behagelig og have på, men lidt for stor til mine fingre. En guide til at sætte garn på ville have være fint. Måtte finde fra youtube.


Louise

Er ny strikker og helt ny i mønster strik med to farve garn på samme tid denne hjælper virkelig meget med at holdt styr på de to tråde og den er virkelig behagelig at have på fingeren i lang tid


Charlotte S Joelsen

Jeg synes garnspiralen er rigtige go, da jeg har nogen gang en pegefinger som er øm når jeg har kom til at hækle lidt for hårdt, den kan jeg varm anbefale ;-)


Majbritt

Efter lidt tilvænning fungerer spiralen rigtig godt. Det går noget hurtigere end før, hvor jeg brugte en del tid på at holde styr på garnfarverne
Cirkeline

Virkelig god til mønsterstrik! Desuden er den genial hvis man får øm finger, da garnet ikke gnider på fingeren når man bruger den.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv