Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Go Handmade

Glasperler - 30g

Spar 45 kr. 45 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Unikke glasperler fra Go Handmade!

Go Handmades rocailles glasperler er blandt de allerbedste, som findes. De færdige perler har gennemgået mange trin i udviklingen fra råmateriale til smukke, helstøbte, færdige perler. Der er fra fabrikken side gjort en dyd i at skabe et kvalitetsprodukt, som sikrer en god ensartethed i perlerne - både med hensyn til størrelse og farver. De fleste af perlernes smukke farver og finish er det man kalder Baked finish - det vil sige de er blevet glaseret.

Glasperler er super egnede til perlehækling af fx armbånd eller kurvehanke. Vi anbefaler at du køber en perlenål til arbejdet - det vil du ikke fortryde. Du finder et link højere oppe på siden.

Med disse perler bliver du forkælet med et overflod af smukke farver! Perlerne kommer i en lækker lille opbevaringsflaske i en stærk akrylkvalitet og med et solidt skruelåg i aluminium.

Perlepleje: Selvom perlerne har en slidstærk overflade, bør de ikke komme i direkte kontakt med vand og sæbe, i længere tid. Så for at beskytte perlerne og deres farver mod tidens slid, anbefaler vi at man er nænsom med eventuel vask og altid kun håndvask i lunkent vand.
Materiale: Glas
Størrelse: 2,1 - 2,3 mm
Hul: 0,9 - 1,0 mm

Vi ønsker dig god fornøjelse!


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (3)

Mike

Jeg har købt perler et par forskellige steder nu. Og hobbii er det bedste sted. Har ikke oplevet fejl eller at der er perler uden hul i. Hvis jeg skulle kommer med en til der kunne været dejligt så var det at der kom nye farver ud. Men det er ikke kritik.

Så køb jeres glas perler i hobbii. 🤗🐵🙊


JAnni

Denne flotte lyserøde perle bruger jeg til mine hæklede perle armbånd, de passer perfekt i str .


Mike

Meget gode glasperle. Jeg har købt 6 og er rigtig glad for dem og skal 100% købe flere her fra


Edith

Jeg har købt disse perler for at bruge dem sammen med garn og hæklenål. Hulstørrelse angives til 1 - 0,9 mm. Jeg købte hæklenål 0,5 mm. for at bruge den sammen med perlerne. Hullerne er alt for små og kan ikke bruges som det var tænkt. Jeg vender tilbage til Toho Beads.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv