Go Handmade

Træmobile

Vælg Størrelse

Med denne smarte træmobile med arme, kan du skabe en vidunderlig hjemmelavet gave til en lille bandit. Du kan påmontere fx dine små, hjemmehæklede/hjemmestrikkede projekter, som baby vil elske at kigge på. Det vil uden tvivl skabe en hyggelig stemning med en hjemmelavet uro over puslebordet.

Træmobilen er lavet af det miljøvenlige Schima Superba træ og er i en ekstra kraftig kvalitet, som sikrer en god stabilitet. I pakken medfølger en lille ophængskrog, som den kan hænge i.

HUSK at når man laver håndarbejde og hjemmelavede ting, især til de små, er det vigtigt at man er varsom med monteringen - især med knuder og løkker. Så for en sikkerheds skyld: kontroller altid omhyggeligt før brug og kassér ved tegn på skade eller slitage. 

Diameter: 39 cm
Materiale: Schima Superba træ

Testet og bestået certifikat. For indhold af ikke skadelige stoffer. EN71-3 certifikat. Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (3)

Helle

Dejlig stor i det så den kommer til at syne af noget over puslebordet. Mangler dog et lille hul til krogen.


Marianne

Rigtig fin træuro. Det ville være så fint, hvis der var et lille hul til krogen. Den er lidt bøvlet at få i. Derudover har jeg sat en ekstra snor i bunden til flere kugler. Det ville være fint, hvis der var mulighed for dette fra start af.


Marisha

Rigtig flot uro. Den helt perfekte størrelse, dog ville det hjælpe, hvis hullet til krogen var lidt større, da vi skulle have en boremaskine igang, før krogen kunne sidde fast


Kristine

Rigtig fin, dog er krogen svær at få i og kræver at man selv broer et hul


Majbrit

Så perfekt til fine babyuroer-


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv