GOTS Uforarbejdet Bomuldsfyld, 500 g

Denne lækre, naturlige fyldevat består af rene, økologiske bomuldsfibre. Under produktionen af vores økologiske GOTS bomuldsgarn bruges kun de længste fibre fra bomuldsplanten for at sikre en god ensartet og slidstærk kvalitet. Men de fine, korteste fibre må kæmmes fra, fordi fibrene ikke er lange nok til at kunne spindes til et godt garn.

Ud fra en miljøbevidst grundholdning om at undgå spild, hvor det er muligt, kan vi nu tilbyde fibrene som et fantastisk og bæredygtigt alternativ til syntetisk fyldevat.

Fibrene er hverken bleget, farvet, eller på anden måde kemisk behandlet. Den ubehandlede, rå bomuld kan indeholde naturlige dele af plantens frøkapsler, som er knust og derfor fremstår som bittesmå prikker. Her får du et helt rent, rustikt naturprodukt, som er GOTS certificeret og kan bruges med god samvittighed som fyld i bamser o.lign.

Som alt andet bomuld kan fyldet her maskinvaskes på 60°C.

Psst: Posen og snoren er ligeledes lavet af GOTS certificeret bomuld. 

Vægt: 500 g

Som alt bomuld kan også fyldet krympe lidt efter vask. Med lidt kærlighed kan fyldet dog trykkes i form igen. Bomuldsfyldet anbefales ikke til personer med høfeber. 

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv