Hobbii

Strikkepude Basic

Vælg Størrelse

Vores oprindelige strikkepude blev taget så godt imod at vi har udvidet vores sortiment med denne forbedret version samt en Deluxe version (linket til Deluxe versionen kan du finde højere op på siden over denne tekst).

Puden her har en fantastisk pasform og er den helt rette blanding af blød og fast. Der er mange anvendelsesmuligheder: Den støtter din ømme ryg, fungerer som armstøtte, hvis du lægger den omvendt på dit skød, eller som hovedpude til når du har brug for en lille morfar.

Puden er fyldt med polyesterfibre, som tilpasser sig perfekt til din krop.

Nogle af os her på kontoret bruger puden også i løbet af arbejdsdagen, når ryggen er blevet lidt øm og har brug for noget støtte. Det er sandelig den perfekte pude til både strik, men også resten af hverdagen, når kroppen har brug for en hjælpende hånd.

Få en bedre kropsholdning med vores strikkepude, mens du strikker, hækler, broderer eller bare læser en bog.

Strikkepuden kommer både i en basic version, som er fyldt med polyesterfyld, og en deluxe version, som er fyldt med naturmaterialet kapok.

Puderne bliver produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor der bliver sat stor vægt på produkternes kvalitet samt gode arbejdsforhold for de ansatte.

Materiale:
Betræk: 80% polyester, 20% bomuld
Fyld: Polyester

Dimensioner:
Medium: ca. 52 x 18 cm
Large: ca. 65 x 18 cm

Det anbefales at tørre pletter af med en klud med varm vand og mild sæbe.

Leise

Da jeg har en gammel rygskade, var det oplagt at prøve denne pude - Jeg har IKKE fortrudt, har købt en ekstra da min mor også har dårlig ryg, så nu kan vi begge slappe af når vi strikker/hækler eller bare drikker kaffe og ser en film - BONUS


Karina

Det eneste jeg kan beklage over er, hvorfor jeg ikke havde anskaffet mig den tidligere. Bedre sent end aldrig, er meget behagelig for ryggen og giver god støtte. Har allerede anbefalet den til flere bekendte!


Janni

Den bedste pude. Så glad for jeg købte den. Giver rigtig god støtte, holder formen. Rigtig god for mig som har dårlig ryg 👍
Så 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐


Anne

Meget behagelig når man sidder i sofa og strikker. Stoffet virker til at være holdbart, og det virker ikke til at den mister form.


Lisbeth

Giver en god støtte i ryggen. Både min mand og svigermor blev begejstret for den så jeg må nok bestille nogle flere


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv