Hobbii

Strikkepude Deluxe

Vælg Størrelse

Vores oprindelige strikkepude blev taget så godt imod at vi har udvidet vores sortiment med denne flotte Deluxe version samt en Basic pude (linket til Basic versionen kan du finde højere op på siden over denne tekst).

Puden her har en fantastisk pasform og er den helt rette blanding af blød og fast. Der er mange anvendelsesmuligheder: Den støtter din ømme ryg, fungerer som armstøtte, hvis du lægger den omvendt på dit skød, eller som hovedpude til når du har brug for en lille morfar.

Puden er fyldt med kapok, som tilpasser sig perfekt til din krop.

Nogle af os her på kontoret bruger puden også i løbet af arbejdsdagen, når ryggen er blevet lidt øm og har brug for noget støtte. Det er sandelig den perfekte pude til både strik, men også resten af hverdagen, når kroppen har brug for en hjælpende hånd.

Hvis du ikke har hørt om kapok endnu, så introducerer vi dig glædeligt for det her, for kapok er et virkelig lækkert og miljøvenligt produkt.

Kapokfibrene stammer fra både Sydamerika, Afrika og Asien. Kapok siges for at være CO2 neutrale, da træerne absorberer mere CO2, end hvad der bruges på transport af fibrene fra skoven til forbrugeren.

Puderne bliver produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor der bliver sat stor vægt på produkternes kvalitet samt gode arbejdsforhold for de ansatte.

Strikkepuden kommer både i en basic version, som er fyldt med polyesterfyld, og en deluxe version, som er fyldt med naturmaterialet kapok.

Prøv puden selv og bliv helt overbevist om kapoks fantastiske egenskaber, og få samtidigt en bedre kropsholdning, når du sidder med dit håndarbejde eller blot læser en bog.

Rigtig god fornøjelse!

Materiale:
Betræk: 100% bomuld
Fyld: Kapok

Dimensioner (Large): ca. 65 x 19 cm
Dimensioner (Medium): ca. 50 x 18,5 cm

Det anbefales at tørre pletter af med en klud med varm vand og mild sæbe. 

Sally Zane

Wauw wauw hvor jeg endelig sidder godt ,ja faktisk så godt at jeg har købt en mere af dem da jeg også bruger den i min kørestol og der kan jeg slet heller ikke undvære den. Den er værken for hård eller blød men lige præcis helt perfekt og optimal støtte og hjælper mig med at kan sidde op flere timer nu. Kan kun sige : I'm in love hihihi


Heidi

Jeg har lige fået denne strikkepude ind af døren, og jeg er vild med den.
Det var en veninde der gjorde mug opmærksom på at de fandtes.


Kirsten Thagaard

Jeg er virkelig glad for min strikkepude. Den giver god støtte, så jeg undgår ømhed i skuldre og ryg. Stor anbefaling😊


Vivian

Så rar at have i ryggen at jeg har købt én mere!


Eva

Giver god støtte, er glad for jeg købte den


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv