SPAR 21%

Detaljer om garnet

Kategori Green Weeks
Brand Go Handmade
Indhold 70% Uld, 30% Bambus
Vægt 25 gram
Længde ca. 60 meter
Anbefalede pinde 3-4 mm
Strikkefasthed 26 masker = 10 cm
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Håndvask
Hashtag #hobbiivintage

Go Handmade

Vintage

Fine70% Uld, 30% Bambus

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
7 24% 22 kr
10 38% 18 kr
text_you_save

29 kr  Fra 23 kr

Vælg farve:

Vintage er et lækkert og glansfuldt uldgarn med 30% bambus. Bambussen er med til at give garnet en blød og let fornemmelse, og ulden bidrager som bekendt med sin gode slidstyrke. Uld er et holdbart materiale, som kræver meget lidt vask og som holder i meget lang tid. Det er også en af grundene til nogle faktisk anser uld for at være blandt de mest bæredygtige materialer.

Vintage kommer i 25 grams nøgler og er anvendelig til al slags strik og hækling. Det egner sig perfekt til at hækle og strikke små dyr, som skal have en "ulden" stil. Det egner sig naturligvis også til en lækker sweater:)

Vintage er ikke bare et garn med bæredygtige egenskaber, det er også med AZO certifikat og dermed et garn, som alle kan føle sig fuldstændig trygge ved at bruge. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (30)

Marianne Sørensen

Virkeligt lækkert garn🌺er dejligt at strikke med og resultatet bliver lækkert blødt og glat🌺kan kun give min bedste anbefaling 🌺
🌟🌟🌟🌟🌟


rebecca j. sørensen

Rigtig fint at arbejde med, og dejligt blødt. Jeg har brugt denne til en del af en fåre-bamse (sille og mulle) og det fungerede rigtig fint.


Lene

Har strikket et pandebånd m snoninger i vintage uld/bambus. Dejligt garn og strikke med. Brugte 2 nøgler a 50 g til pandebåndet.


Anita

Så fint og lækkert garn, nemt at strikke med. Strikkede at pandebåd til min datter, som elskede hvor blødt og flot garnet er.


Line Hvid

Utrolig lækkert garn, blødt og let. Nemt at strikke med og meget få knuder (samlinger) på nøglerne. Kan kun anbefale det


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

Kategori Green Weeks
Brand Go Handmade
Indhold 70% Uld, 30% Bambus
Vægt 25 gram
Længde ca. 60 meter
Anbefalede pinde 3-4 mm
Strikkefasthed 26 masker = 10 cm
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Håndvask
Hashtag #hobbiivintage

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv