Gütermann

Tekstillim HT2

Gütermann Tekstillim HT2 er en holdbar tekstillim, der egner sig til alle slags kreative projekter, da den kan bruges på både garn, stof, læder, PVC og mange andre materialer.

Sammen med limen følger brugsanvisning på dansk og norsk.

Anvendelse:

Tekstil: påfør limen på den ene side af dit tekstil og lad tørre i 7 minutter. Derefter lægges siderne sammen og stryges i 5-10 sekunder.

Hvis der skal ændres på klæbesømmen løsnes denne ved at stryges over og straks efter trækkes fra hinanden, hvorefter den nye søm fæstnes og stryges over.

Tynde og fleksible materialer: påfør limen på den ene side i et tyndt lag, og lad tørre i 5 minutter. Derefter lægges siderne sammen og der trykkes let til.

Stive og faste materialer: påfør limen på begge de sider, der skal klæbes sammen og lad tørre i 15 minutter. Den ene af overfladerne smøres herefter igen med et tyndt lag lim, siderne lægges sammen, og der trykkes til.

Hvis klæbesømmen skal fjernet skal denne opløses straks med acetone og derefter fjernes. Ved brug af acetone anbefales det, at man laver en test på et skjult sted for at kontrollere at materialet ikke tager skade eller mister farve.

Indhold: 30 gram
Opbevaring: ved ca. 18 grader
Tekstillimen kan vaskes på max 40 grader

OBS: limen egner sig ikke til acetat, coatede tekstiler og styrpor. Skal opbevares i beholderen og utilgængeligt for børn.

Freja

virker som den skal!! og nem at bruge


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv