Find din favorit her   🌸 Juni-udsalg 🌸   Spar op til 67%

Gütermann

Tekstillim HT2

Spar 55 kr. 55 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Gütermann Tekstillim HT2 er en holdbar tekstillim, der egner sig til alle slags kreative projekter, da den kan bruges på både garn, stof, læder, PVC og mange andre materialer.

Sammen med limen følger brugsanvisning på dansk og norsk.

Anvendelse:

Tekstil: påfør limen på den ene side af dit tekstil og lad tørre i 7 minutter. Derefter lægges siderne sammen og stryges i 5-10 sekunder.

Hvis der skal ændres på klæbesømmen løsnes denne ved at stryges over og straks efter trækkes fra hinanden, hvorefter den nye søm fæstnes og stryges over.

Tynde og fleksible materialer: påfør limen på den ene side i et tyndt lag, og lad tørre i 5 minutter. Derefter lægges siderne sammen og der trykkes let til.

Stive og faste materialer: påfør limen på begge de sider, der skal klæbes sammen og lad tørre i 15 minutter. Den ene af overfladerne smøres herefter igen med et tyndt lag lim, siderne lægges sammen, og der trykkes til.

Hvis klæbesømmen skal fjernet skal denne opløses straks med acetone og derefter fjernes. Ved brug af acetone anbefales det, at man laver en test på et skjult sted for at kontrollere at materialet ikke tager skade eller mister farve.

Indhold: 30 gram
Opbevaring: ved ca. 18 grader
Tekstillimen kan vaskes på max 40 grader

OBS: limen egner sig ikke til acetat, coatede tekstiler og styrpor. Skal opbevares i beholderen og utilgængeligt for børn.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (3)

Majbritt

Den er bare effektiv. Sålen var gået fra i snuden på mine yndlingssko. Jeg var omhyggelig med at overholde vejledningen og efter flittig brug holder limningen upåklageligt.


Kinga

Brugte den til at lime små hæklede elementer på en hæklet bamse og det fungere overraskende godt, selvom det ikke var efter anvisningen :). Den har en stærk lugt.


Freja

virker som den skal!! og nem at bruge


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv