SPAR 60% 150,95 kr Populær

Turbine

Hæklede Mandalaer

text_you_save

249,95 kr  99 kr

Mandalaen er hot inden for hækleverdenen lige nu - og det er ikke så mærkeligt, da det ofte kun kræver en enkelt aften at fremstille en smuk, hæklet mandala. Mange bruger det at hækle mandalaer som en meditativ aktivitet, mens andre bare elsker de smukke designs samt de utallige muligheder for at mikse farver, teksturer og mønstre. Mandalaen er et moderne bud på de mere traditionelle former, såsom bedstemorfirkanter eller hexagoner.

Bogen indeholder udførlige opskrifter med tekst og billeder på en lang række forskellige, cirkulære designs, samt et udvalg af kreative teknikker og ideer, der kan få dine kreationer til at skille sig ud fra mængden. De mange farverige mønstre inspirerende billeder, genemgang af hækleteknikker, diskussion af materialer og farver, og et væld af ideer til projekter - heriblandt tasker, sjaler, tæpper og puder - er din garanti for mange timers skøn mandalafremstilling.

Forfatter: Haafner Linssen
128 sider - Udgivet 20. oktober 2016

Hanne Tarp

Super bog, med let tilgængelige opskrifter. De forskellige hæklemetoder er både beskrevet i tekst og billeder. Gode oplæg til færdige produkter. Bogen giver gode ideer til forskellige kombinationer/brug af mønstre.
Kan kun anbefales.


Britta Kristensen

En uundværlig bog. Gode og letforståelige opskrifter og inspirerende modeller. Får man først startet er det næsten umuligt at stoppe igen. Kan absolut anbefales.


Vibe Laursen

Lækker bog med en masse lækre mønstre og billeder


Hanne Malling Olsen

spændende bog glæder mig til at komme i gang


Joan Pia Rune

Super god bog har lavet den store og 6 små


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv