SPAR 21%

Vælg Bredde

Fantastisk hæklenål fra Clover i høj kvalitet. Clover Amour hæklenålen er en af vores bedst sælgende hæklenåle.

Clover Amour hæklenålen er ergonomisk udformet og ligger som en drøm i din hånd.
Hæklenålens spids er lavet af aluminium op til størrelse 6 og plastik fra størrelse 6,5. Håndtaget er i ASB-plast i en flot karakteristisk farve.

Dette er Rolls Royce modellen inden for hæklenåle. 

Længde: 12,5 cm
Håndtag: 9,3 cm
Materiale: ABS-plast

Mia Hald Pedersen

Nu har jeg prøvet mange forskellige nåle og jeg må altså indrømme at jeg helt klart er forelsket i denne nål.
Den ligger rigtig godt i hånden og det føles som om man hækler i smør, hvor andre nåle ikke glider så godt i garnet. Så tusind tak til udvikleren for at ha opfundet denne nål!


Mette

Jeg troede ikke, jeg havde dårlige hæklenåle. Så læste jeg anmeldelserne her, og besluttede mig for at prøve den her. Jeg kan nu hækle i 5 timer i streg, uden at få ondt alle mulige mærkelige steder i mine arme. Fantastisk. Den ligger virkelig godt i hånden, som de også selv skriver.


Annette Sloth

Jeg har købt noget stofgarn sidst jeg bestilte - og fik lige lagt denne skønne hæklenål med bestillingen. Den ligger godt i hånden, og selv og du hækler en hel søndag, kan du ikke mærke nogle gener. Næste gang jeg bestiller "snupper" jeg lige et par Amour Glover mere......


Kit Tuure Pedersen

Er vildt med disse nåle😍 Man har et godt greb om den og selv min mormor med gigtplagede fingre elsker at arbejde med dem. Garnet glider super godt på nålen og nålen har ikke tildens til at skille trådene af som nogle af de billige jeg købte i tidernes morgen gør😊


Vicki

En virkelig god hæklenål som ligger perfekt i hånden, jeg kan hækle i mange timer uden at få ømme hænder og fingre. Jeg har både soft touch og amour hæklenålene. For mig er begge virkelig gode. Men for mig ligger amour bedre i hånden for mig.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv