Clover

Hæklenål Soft Touch

34 kr  Fra 34 kr

Vælg Bredde

"Verdens bedste hæklenåle"

Soft Touch-hæklenålene fra Clover er utroligt gode hæklenåle, som ligger fantastisk i hånden. De er udviklet ergonomisk rigtigt, så du kan hækle i mange timer, uden at få ondt i hånden.

Hæklenålene fås fra størrelse 0,5 mm - 6,0 mm, så du både kan finde en nål til at hækle de helt små mønstre samt de større og mere luftige mønstre.

Størrelse: 0,5 mm  - 6,0 mm 

Materiale: Stål / ABS-plast

Malene

Jeg købte i sin tid min første hæklenål og "tog mig til takke" med en lidt grim gul én, som var den eneste der blev forhandlet i den butik.

Men jeg skal da love for, at jeg aldrig har fortrudt at den grimme gule nål flyttede ind. De nåle er SÅ GODE! Og jeg anbefaler dem til alle, der skal lære at hækle eller bare mangler en god nål til samlingen.


Dorthe Christensen

Lækker hæklenål med bredt, fladt håndtag. Selve håndtaget et lidt hårdere end clover amour, men der er bare dage, hvor jeg hækler bedre med denne nål end en af de andre. Det er godt at kunne skifte ml. 2 nåle, så man ikke "gror fast" i, at kun et bestemt greb eller mærke dur.
Garnet glider let på nålen og den er rar at arbejde med.


Mia Lucia

Den bedste hæklenål jeg har haft. Den er super rar at have i hånden og arbejde med og garnet glider godt på den.
Jeg startede med at købe en enkelt for var lidt skeptisk over for om den virkelig kunne være så god som andre skrev. Det er jo "bare" en hæklenål. Men min skepsis blev gjort til skamme og nu har jeg købt 5 mere.


Anette Bisgaard

Er kun lige startet med at hækle (startede uge 3-18), men fik disse hækkenåle anbefalet af dem jeg kender der hækler, og jeg startede med kun at bestille en, fordi jeg lige skulle igang. Allerede nu knap 3 uger senere er der kommet 4 nåle i tasken, fordi de er rare at holde på og have liggende i hånden.


Randi Brodersen

Bedste hæklenål på markedet efter min mening. Jeg har haft mine i ca 4 år og de kan virkelig holde til lidt af hvert. Behagelige på grund af deres fine undformning. Jeg har hæklet både kurve i stift garn og baby ting i blødt. De er lige velegnet til begge dele og går ikke stykker.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv