Clover

Hæklenål Soft Touch

Vælg Bredde

"Verdens bedste hæklenåle"

Soft Touch-hæklenålene fra Clover er utroligt gode hæklenåle, som ligger fantastisk i hånden. De er udviklet ergonomisk rigtigt, så du kan hækle i mange timer, uden at få ondt i hånden.

Hæklenålene fås fra størrelse 0,5 mm - 6,0 mm, så du både kan finde en nål til at hækle de helt små mønstre samt de større og mere luftige mønstre. Størrelserne 2,0 mm - 6,0 mm er nikkelfrie.

Længde: 13,5 cm
Størrelser: 0,5 mm  - 6,0 mm
Materiale: Stål / ABS-plast

Malene

Hæklenålen ligger godt i hånden, og man behøver ikke holde godt fast om den, for at havde den under kontrol. Jeg har før fået seneskedehindebetændelse af at bruge andre hæklenåle, men med disse har jeg ikke oplevet betændelse i håndleddet. Derfor kan jeg kraftigt anbefale dem til andre, der også har svage håndled, eller folk, der gerne vil undgå en betændelsestilstand.
De glider godt på garnet.


Carina

Jeg må indrømme! Anmeldelserne talte sandt.

I flere år har jeg gået en bue uden om disse nåle fordi jeg helt ærligt tænkte, ej det er ikke prisen værd for plastik.

Jeg tager alt tilbage, det er simpelthen de bedste nåle jeg nogensinde har haft. De er super lette og yderst velegnet hvis man som jeg har gigt i fingrene.

En super pris for en håndterbar og let hæklenål.


Malene

Jeg købte i sin tid min første hæklenål og "tog mig til takke" med en lidt grim gul én, som var den eneste der blev forhandlet i den butik.

Men jeg skal da love for, at jeg aldrig har fortrudt at den grimme gule nål flyttede ind. De nåle er SÅ GODE! Og jeg anbefaler dem til alle, der skal lære at hækle eller bare mangler en god nål til samlingen.


Maria

Jeg er virkelig glad for denne hæklenål, den ligget godt i hånden! dog syntes jeg den er ret dyr i forhold til mange andre...
Men den er virkelig god til især små projekter, hvor man evt kan få ondt i hånden af runde hæklenåle, der er det rart at kunne skifte mellem denne og en almindelig hæklenål så man ikke behøver stoppe fordi hånden gør ondt :D


Dot Christiansen

Jeg hæklet normalt med addi swing hæklenål. Men da jeg skulle hækle i ribbon og spaghetti garn, knækkede min addi hæklenål. Så var gode råd dyre. Jeg bestilte en clover soft touch. Hobbii leverede den super hurtigt og jeg kunne færdiggøre mit projekt. En virkelig god og holdbar hæklenål der kan "holde til noget". Og til en rimelig pris.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv