Clover

Hæklenål Soft Touch

Vælg Bredde

"Verdens bedste hæklenåle"

Soft Touch-hæklenålene fra Clover er utroligt gode hæklenåle, som ligger fantastisk i hånden. De er udviklet ergonomisk rigtigt, så du kan hækle i mange timer, uden at få ondt i hånden.

Hæklenålene fås fra størrelse 0,5 mm - 6,0 mm, så du både kan finde en nål til at hækle de helt små mønstre samt de større og mere luftige mønstre. Størrelserne 2,0 mm - 6,0 mm er nikkelfrie.

Længde: 13,5 cm
Størrelser: 0,5 mm  - 6,0 mm
Materiale: Stål / ABS-plast

Malene

Jeg købte i sin tid min første hæklenål og "tog mig til takke" med en lidt grim gul én, som var den eneste der blev forhandlet i den butik.

Men jeg skal da love for, at jeg aldrig har fortrudt at den grimme gule nål flyttede ind. De nåle er SÅ GODE! Og jeg anbefaler dem til alle, der skal lære at hækle eller bare mangler en god nål til samlingen.


Dot Christiansen

Jeg hæklet normalt med addi swing hæklenål. Men da jeg skulle hækle i ribbon og spaghetti garn, knækkede min addi hæklenål. Så var gode råd dyre. Jeg bestilte en clover soft touch. Hobbii leverede den super hurtigt og jeg kunne færdiggøre mit projekt. En virkelig god og holdbar hæklenål der kan "holde til noget". Og til en rimelig pris.


Dorthe Christensen

Lækker hæklenål med bredt, fladt håndtag. Selve håndtaget et lidt hårdere end clover amour, men der er bare dage, hvor jeg hækler bedre med denne nål end en af de andre. Det er godt at kunne skifte ml. 2 nåle, så man ikke "gror fast" i, at kun et bestemt greb eller mærke dur.
Garnet glider let på nålen og den er rar at arbejde med.


Mia Lucia

Den bedste hæklenål jeg har haft. Den er super rar at have i hånden og arbejde med og garnet glider godt på den.
Jeg startede med at købe en enkelt for var lidt skeptisk over for om den virkelig kunne være så god som andre skrev. Det er jo "bare" en hæklenål. Men min skepsis blev gjort til skamme og nu har jeg købt 5 mere.


Anette Bisgaard

Er kun lige startet med at hækle (startede uge 3-18), men fik disse hækkenåle anbefalet af dem jeg kender der hækler, og jeg startede med kun at bestille en, fordi jeg lige skulle igang. Allerede nu knap 3 uger senere er der kommet 4 nåle i tasken, fordi de er rare at holde på og have liggende i hånden.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv