Clover

Hæklenål Soft Touch

Vælg Bredde

"Verdens bedste hæklenåle"

Soft Touch-hæklenålene fra Clover er utroligt gode hæklenåle, som ligger fantastisk i hånden. De er udviklet ergonomisk rigtigt, så du kan hækle i mange timer, uden at få ondt i hånden.

Hæklenålene fås fra størrelse 0,5 mm - 6,0 mm, så du både kan finde en nål til at hækle de helt små mønstre samt de større og mere luftige mønstre. Størrelserne 2,0 mm - 6,0 mm er nikkelfrie.

Længde: 13,5 cm
Størrelser: 0,5 mm  - 6,0 mm
Materiale: Stål / ABS-plast

Jeannette

Jeg har længe været på udkig efter en god hæklenål. En som både lægger godt i hånden, men som heller ikke smitter af på garnet.

Denne hæklenål er helt klart den bedste nål jeg har prøvet. Den lægger så dejligt i hånden, når man hækler og så smitter den heller ikke af på garnet. Den er dyre end de andre nåle, jeg har prøvet, men jeg synes helt klart det er alle pengene vær. Det er helt klart en nål jeg vil anbefaler til alle mine venner der hækler :D


Berit

Efter min mening de bedste hæklenåle på markedet.
De ligger godt i hånden.
Garnet glider let på nålen i forhold til mange billigere nåle.
Selve nålen (metallet) er stærkere end flere andre mærker og bøjer ikke så let. Dette mærkes især ved de tynde nåle på 2mm eller mindre.
Skafterne bliver heller ikke klistrede med alderen, som skafter af gummii (silikone) har en tendens til.
Så absolut en anbefaling værd. :)


Malene

Hæklenålen ligger godt i hånden, og man behøver ikke holde godt fast om den, for at havde den under kontrol. Jeg har før fået seneskedehindebetændelse af at bruge andre hæklenåle, men med disse har jeg ikke oplevet betændelse i håndleddet. Derfor kan jeg kraftigt anbefale dem til andre, der også har svage håndled, eller folk, der gerne vil undgå en betændelsestilstand.
De glider godt på garnet.


Carina

Jeg må indrømme! Anmeldelserne talte sandt.

I flere år har jeg gået en bue uden om disse nåle fordi jeg helt ærligt tænkte, ej det er ikke prisen værd for plastik.

Jeg tager alt tilbage, det er simpelthen de bedste nåle jeg nogensinde har haft. De er super lette og yderst velegnet hvis man som jeg har gigt i fingrene.

En super pris for en håndterbar og let hæklenål.


Malene

Jeg købte i sin tid min første hæklenål og "tog mig til takke" med en lidt grim gul én, som var den eneste der blev forhandlet i den butik.

Men jeg skal da love for, at jeg aldrig har fortrudt at den grimme gule nål flyttede ind. De nåle er SÅ GODE! Og jeg anbefaler dem til alle, der skal lære at hækle eller bare mangler en god nål til samlingen.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv