Hæklenåle

Hos Hobbii.dk finder du det bedste udvalg af hæklenåle. Vi har et kvalitetsbevidst udvalg af hæklenåle, så der er hæklenåle til enhver smag og behov. Du kan altid gå ind på vores webshop, hvor du kan finde alle vores gode og flotte hæklenåle. Bestil dine hæklenåle i dag, og kom i gang med at hækle om få dage!

Bredt udvalg af hæklenåle

Hækling har altid været en hyggelig beskæftigelse, det kan vi hos Hobbii.dk skrive under på. Derfor kan du hos Hobbii.dk finde alt, hvad du behøver, for at komme i gang med hækling. Du kan b.la. finde:

  • Hæklenåle, der holder til mange timers hækling
  • Hæklenåle med flere forskellige former og farver
  • Hæklenåle af højeste kvalitet
  • Hæklenåle til den billigste pris
  • Garn i forskellige materialer og farver
  • Hækleopskrifter til børn og voksne

Vi leverer hæklenåle i høj kvalitet, hurtigt og sikkert

Vi ønsker at være en webshop, der kun har glade og tilfredse kunder. Vi har derfor stort fokus på at opretholde en kort leveringstid, så vores kunder hurtigt får deres bestilte varer. Vi sætter en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores hæklenåle eller andre produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Ønsker du at kontakte Hobbii.dk?

Så kan det ske på telefon 31 86 33 57 eller via vores e-mail kundeservice@hobbii.dk. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 17. Er du i tvivl om, hvilke hæklenåle, du skal bruge, eller hvilket garn, du kan anvende til hækling? Så besvarer vores kundeservice gerne dine spørgsmål og vejleder dig igennem dit køb. 

Det siger vores kunder om Hæklenåle

Vibeke

Det er simpelthen nogle af de bedste hæklenåle, jeg nogensinde har prøvet. (Har hæklet ca. 50 år. Siden jeg var 8 år.) De er så bløde og behagelige, at holde på. De har også nogle tilpas tykke/spidse hoveder. Jeg har ellers altid syntes bedst om de tynde fra Prym. Men efter jeg har fået leddegigt, har jeg stort set ikke kunnet hækle, uden store smerter i hænderne, men det kan jeg lidt igen, med mine nye hæklenåle.

Bente Glasdam

Jeg er ny til tunesisk hakning og har brugt KnitPro tunesisk hæklenål nr 10. Hæklenålen er utrolig nemt at arbejde med. Den er behagelig at holde på og giver en god kontrol. Hovedet på nålen sikrer, at maskerne bliver på, så man ikke behøver at bekymre sig om ikke at tabe masker.

Gitte Juul Larsen

Har pludselig fået lyst til at hækle igen og da det er mange år siden, kan jeg ikke lige finde mine hæklenåle, så har købt 2 af disse hæklenåle. De er så gode at holde på og hækle med. Hvis jeg får brug for andre størrelser, vil jeg helt sikkert købe dette mærke igen.

Marianne Bach Danielsen

Jeg var meget spænd på om beskrivelsen af, at man kunne hækle i mange time uden at få ondt holdt stik. Det blev afprøvet da jeg modtog hæklenålene. Jeg må konstatere med stor glæde at det passer. Rigtig godt greb og ingen smerter er fantastisk

Karen-Marie Petersen

Trods det at jeg bruger den såkaldte knivmetode, når jeg hækler, har jeg det godt i mine fingre og hænder, når jeg bruger disse hæklenåle. Jeg har str. 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5 og 5 på nuværende, men mon ikke jeg skal ønske mig flere i julegave

Lina

Jeg er først begyndt at hækle for ganske få måneder siden - lokket af min gode veninde. Da jeg er hypermobil og har fingerskade pga dette, så er disse hæklenåle bare helt suveræne at bruge. De ligger bare ergonomisk supergodt i fingrene.

Dorthe Thygesen

Er super glad for mine hæklenåle med lys, de ligger godt i hånden og lyset er perfekt, når man hækler om aftenen eller i mørkt garn. Har også købt nogle til min mor og lillesøster 😊. De kan varmt anbefales 👍😍

Jane

Godt sæt at starte med, fordi der er så mange forskellige størrelser. Og så til en god pris. Jeg har ikke prøvet andet end upolstrede hæklenåle før, og så er de her jo en ren fornøjelse at bruge i forhold til 😃

Julie Jensen

Fantastisk hæklenåle sæt 😍 Købte det da mine andre gav mig ondt i hånden og med de her kan jeg hækle i flere timer uden og få ondt af og holde for hårdt fast da håndtaget ligger super godt i hånden 😍

Hanne Sørensen

Har ikke hæklet i mange år p.gr.af ondt i fingrene med små hæklenåle. Nu hvor jeg bruger disse nåle, er det helt anderledes og selv min fysioterapeut var glædelig overrasket over denne behagelige hæklenål.

Populært i denne kategori

SPAR 40% 6,80 kr
Populær
SPAR 8% 3 kr
Populær
Populær
SPAR 50% 144 kr
Populær
SPAR 26% 10 kr
Populær
SPAR 48% 120 kr
Populær
SPAR 40% 40 kr
Populær
Populær
SPAR 30% 59 kr
Populær
Populær
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv