Hæklenåle

Hos Hobbii.dk finder du det bedste udvalg af hæklenåle. Vi har et kvalitetsbevidst udvalg af hæklenåle, så der er hæklenåle til enhver smag og behov. Du kan altid gå ind på vores webshop, hvor du kan finde alle vores gode og flotte hæklenåle. Bestil dine hæklenåle i dag, og kom i gang med at hækle om få dage!

Bredt udvalg af hæklenåle

Hækling har altid været en hyggelig beskæftigelse, det kan vi hos Hobbii.dk skrive under på. Derfor kan du hos Hobbii.dk finde alt, hvad du behøver, for at komme i gang med hækling. Du kan b.la. finde:

  • Hæklenåle, der holder til mange timers hækling
  • Hæklenåle med flere forskellige former og farver
  • Hæklenåle af højeste kvalitet
  • Hæklenåle til den billigste pris
  • Garn i forskellige materialer og farver
  • Hækleopskrifter til børn og voksne

Vi leverer hæklenåle i høj kvalitet, hurtigt og sikkert

Vi ønsker at være en webshop, der kun har glade og tilfredse kunder. Vi har derfor stort fokus på at opretholde en kort leveringstid, så vores kunder hurtigt får deres bestilte varer. Vi sætter en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores hæklenåle eller andre produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Ønsker du at kontakte Hobbii.dk?

Så kan det ske på telefon 31 86 33 57 eller via vores e-mail kundeservice@hobbii.dk. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 17. Er du i tvivl om, hvilke hæklenåle, du skal bruge, eller hvilket garn, du kan anvende til hækling? Så besvarer vores kundeservice gerne dine spørgsmål og vejleder dig igennem dit køb. 

Det siger vores kunder om Hæklenåle

Maiken

Jeg har prøvet en masse andre mærker og modeller af hæklenåle. I går formiddags modtog jeg denne str 2.5 .. den er fantastisk! Glider som en drøm .

Malene Flambart

Mine første hæklenåle, de holder godt og slider ik på fingeren. Godt greb.

Irene

Er vild med disse hæklenåle. Må snart købe flere :-)

Anja Hoberg

De bedste hæklenåle der kan fås

Karen-Marie Petersen

Trods det at jeg bruger den såkaldte knivmetode, når jeg hækler, har jeg det godt i mine fingre og hænder, når jeg bruger disse hæklenåle. Jeg har str. 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5 og 5 på nuværende, men mon ikke jeg skal ønske mig flere i julegave

Britta Koch

Super hæklenåle, ligger godt i hånden og jeg bliver ikke øm i fingrene. Har nu i to størrelser, næste gang jeg bestiller garn skal jeg have endnu en Clover hæklenål.

Jette Elholm

Rigtig gode hæklenåle der ligger godt i hånden. Man bliver ikke træt i hånden, så man snupper let lige et par omgange mere inden man stopper.

Ninna Hope

Rigtig dejlig hæklenål med et fantastisk godt skaft. Man bliver ikke øm og træt i hånden. Nålen glider perfekt og uhindret gennem maskerne og deler ikke garnet som mange af de billigere hæklenåle gør. Kan varmt anbefales.

Mette

De bedste hæklenåle jeg har haft!

Heidi Kirkebæk

Bruger ikke andet end disse hæklenåle. Har hæklet i mange mange år. Købt diverse forskellige nåle, men disse er min favorit.

Populært i denne kategori

SPAR 61%
SPAR 19%

Amour Hæklenålesæt - 9 størrelser - Clover

Skønt Clover Amour Hæklenålesæt i god kvalitet. Sættet indeholder 9 hæklenåle i fra 2.0mm til 6.0mm. 

499 kr  619 kr
SPAR 17%

Hæklenål Stål - Drops

Fra 10 kr  Fra 12 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv