Hæklenåle m. lys

Nu er der ingen undskyldninger for ikke længere at hækle om aftenen. Hæklenåle med lys er super populære og med god grund. Det er nemlig ikke altid nemt at hækle, hvor der er dårlig belysning - for eksempel i bilen, i sengen eller i sofaen om aftenen. Det kan også være, at du hækler med mørkt garn, hvilket indimellem også kan være svært at arbejde med uden meget lys. Det er altså helt afgørende for dit hækleprojekt og det færdige resultat, at du har en god belysning, men ofte befinder man sig steder, hvor dette simpelthen ikke er en mulighed. Men med lys i hæklenålene, så er hjælpen på vej og det er netop derfor, at de er så fantastiske.

Hæklenåle med lys er batteridrevet, som selvfølgelig nemt kan udskiftes, hvis dette bliver nødvendigt. Den lille lampe i spidsen af hæklenålen, lyser hverken for meget eller for lidt, hvilket gør det muligt at hækle sent om aftenen eller natten uden at skulle tænde for yderligere lys i rummet og dermed forstyrre andre. Den lille lampe lyser spidsen af hæklenålen op, hvilket gør det nemmere at fange maskerne og dermed se dit arbejde. Hæklenålen har et ergonomisk håndtag, som ligger godt i hånden og føles behageligt at arbejde med.  

Kvaliteten af disse hæklenåle er helt i top og du vil opleve, at batterilevetiden er lang, så du ikke skal bekymre dig om at købe ekstra batterier. Hvis dette dog skulle ske, så har du mulighed for at købe ekstra batterier her, men husk på, at hæklenålen allerede indeholder batterier, når du køber denne. Det er muligt at købe de populære hæklenåle enkeltvis eller som sæt, hvor alle størrelser fra 2,5 - 6,5 fremgår.

Bestil hæklenåle online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af hæklenåle m. lys og andet garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

SPAR 22%
SPAR 30%
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv