Vælg Bredde / Farve

Hæklenåle i aluminium med holdbare håndtag, der ligger godt i hånden.

Hæklenålene fås i størrelser fra 2-12 mm, så der er noget for enhver smag. Hver størrelse har en bestemt farve tilknyttet, der giver hæklenålene et sjovt og anderledes twist. De farverige håndtag er desuden med til at øge komforten, når man anvender hæklenålen.

KnitPro har valgt at lave nålene i højkvalitetsaluminium, da aluminium er et stærkt materiale, der sikrer en stærk nål.


Anne-Mette

Er så glad for disse hæklenåle. Grebet er godt at holde på - også i længere tid. De falder ikke ud af hånden på grund af overfladematerialet. Køber altid mine hæklenåle fra waves!


Maiken

Jeg køber denne model når jeg går efter de skæve str- skøn nål og så er str 2.25 virkelig brugbar i mange projekter når man som mig hækler lidt løst .


Laura

God hæklenål, lette at kende forskel på grundet farverne og gode at holde på. De glider ikke ud af hånden, og skaftets størrelse gør det let at holde om.


Solveig

Absolut en god begynder hæklenål. Man kan hækle uden at få ondt i fingre og håndled. Jeg har dem i absolut alle størrelser, også de amerikanske.


Patricia

Jeg er så glad for alle mine hæklenåle De er gode at holde på og det er dejligt at de er i forskellige farver så man kan se forskel på dem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv