Populær

Turbine

Hæklerens Store Teknik- og Mønsterbog

229 kr  229 kr

En omfattende, visuel håndbog til traditionelle og moderne hækleteknikker.

Hækl vidunderlige mønstre med denne komplette guide til hækling. Alle de vigtige teknikker er forklaret tydeligt med trin for trin tegninger. Du kan blandt andet finde vejledning til, hvordan du hækler bestemte mønstre, hvordan du måler hæklefastheden og hvordan du syr sammen, og får det til at se professionelt ud. Opdag nye variationer af de grundlæggende masker og lær, hvordan du hækler komplekse mønstre med tekstur, hulmønstre, mønstre med flere farver, oldemorfirkanter og andre motiver, påfuglehækling, tunesisk hækling og gimpning. I bogen finder du også nogle hækleopskrifter og en stor samling inspirerende billeder af, hvad man kan bruge hækling til.

Forrest i bogen finder du de grunlæggende hækleteknikker - et kapitel spækket med masker og teknikker. Når du har brug for mere udfordring, kan du kaste dig over kapitlet med teknikker og mønstre. Kapitlerne med opskrifter og galleriet er tænkt til at inspirere dig til at bruge de teknikker, du har lært.

Jan Eaton er tekstildesigner og forfatter til en række meget populære hæklebøger inklusiv “200 Crochet Blocks for Blankets, Throws and Afghans”. Bogen er efterfølgeren til den store succes “Strikkerens mønsterbog”, der også er udkommet ved Turbine.

Forfatter: Jan Eaton
160 sider - Udgivet i 2015

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv