❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

Go Handmade

Happy Chunky Fine - 50g

Bulky 100% Polyester

GRATIS fragt
Spar 35 kr. 35 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  65 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  4 - 5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tøretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiihappychunkyfine50g

Happy Chunky er et vidunderligt, blødt og vamset chenille garn af høj kvalitet. Det er perfekt til dine super-chunky hækleprojekter, der kredser sig omkring al slags interiør: tæpper, bademåtter, puder, kurve, tasker eller en lækker, blød puff. Du kan også sagtens strikke i det.

Happy Chunky Fine har en sansestimulerende overflade, og er derfor meget velegnet til baby- og børneting, fx Go Handmades hæklede Bade Bunnies, som vi er sikre på vil være et hit hos ethvert barn.

Garnet har pga. sin vamsede kvalitet et bredt spænd af strikkefasthed. Vi kan derfor ikke angive en bestemt strikkefasthed, da vi mener, at det kommer helt an på opskriften og på den som strikker.

Happy Chunky er ikke bare et udsøgt kvalitetsprodukt, det er også med AZO certifikat og dermed et garn, som alle kan føle sig fuldstændig trygge ved at bruge.

Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse tests og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (13)

Nanna

Super lækkert og blødt garn og virkelig nemt at hækle i. Jeg hækler en bademåtte med nål 4 og har ingen kvaler med dette. Der har dog været nogle knuder i garnet jeg skulle binde op og binde sammen igen, men man kan ikke se det på bademåtten. Glæder mig til det færdige resultat, det kan kun blive godt!


Miranda

Jeg elsker dette garn! Det er super blødt og lækkert at arbejde med! Jeg hæklede med en 4.5, og det var helt perfekt! Ikke for stramt, og ikke for løst. Jeg kan virkeligt anbefale dette produkt, og det er helt klart noget jeg selv vil købe meget mere af!


Mette

Virkelig lækkert og blødt garn. Nemt at arbejde med men brug evt. en maskemaskør til at markere første/sidste maske. Jeg lavede op til flere magiske ringe med garnet uden problemer og jeg synes umiddelbart ikke, at det fnuldrer mere end forventet.


Sasha

Super lækkert og blødt garn, har lige hæklet en bamse af dette garn (farve: amber), med nr 5,0 nål, til min mindste pige.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dette garn🙂


Regina

Rigtig godt garn der er nemt at arbejde med.
Maskerne kan være svære at se når man først starter med at arbejde med det, men efter lidt tid er det som alt andet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv