Turbine

Harry Potter: Magi på pindene

Harry Potter – Magi på pindene er den officielle Harry Potter-strikkebog med 28 autentiske strikkeprojekter baseret på de ikoniske film.

Med strikkerens ultimative guide til troldmandsverdenen kan du endelig overføre magien fra skærmen til dine strikkepinde. Harry Potter – Magi på pindene indeholder alt fra sweatre og accessories til boligtekstiler og strikkede bamser inspireret af filmene. Ja, du kan endda strikke nogle af de ikoniske kostumer, helt som du kender dem fra filmene – fra de enkle kollegietørklæder til fru Weasleys mere komplicerede julesweatre. I flere af opskrifterne finder du ovenikøbet autentiske farveforslag, så du kan tilpasse modellen til dit foretrukne kollegie.

Med massevis af farverige fotografier, illustrationer og facts om filmene er denne bog et absolut must for alle fans, der gerne vil dykke endnu længere ned i Harry Potters magiske verden. Strikkere i alle aldre vil snart hidkalde deres strikkepinde, trylle garn frem og højtideligt sværge, at de er ude på skrammer. Nu skal der magi på pindene!

Sideantal: 208 sider
Forfatter: Tanis Gray
ISBN:  9788740661026
Udgivet: 15-06-2020

Alice

Den ultimative strikkebog hvis der findes Harry Potter fans i huset.
Min søn bruger den som godnathistorie og har allerede bestilt flere at mønstrene til strik.
Opskrifterne er nemme at gå til, med gode forklaringer. Lækre oversigter for hver opskrift der beskriver sværhedsgrad, materialer og udstyr, strikkefasthed m.m.
Og til hver opskrift er der ligeledes en lille historie der linker produktet sammen med selve Harry Potter historien.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv