⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🪣 Frk. Olsens Efterårsrengøring 🪣   Spar op til 67%

Hobbii

Highland Wool

Light 100% Peruviansk Højlandsuld

Spar 60 kr. 60 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Peruviansk Højlandsuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  175 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  3,5 - 4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22-24 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask med uldvaskemiddel / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiihighlandwool

Highland Wool er et klassisk, lækkert uldgarn spundet af 100% uld i meget høj kvalitet, og det perfekte valg, hvis du ikke vil gå på kompromis.  

Ulden stammer fra det peruvianske højland, som er én af de mest afsondrede egne af verden. Specielle får, som er en krydsning af Merino og Corridale, trives dog fremragende i det barske landskab – og det specielle klima og tynde luftlag gør det muligt at producere en fuldstændig vidunderlig og unik type af uld.

Highland Wool er et let, blødt uldgarn, som absorberer let fugt, og derfor holder dig lun og varm. Kombinationen af de stærke fibre og en fremragende blødhed gør det anvendeligt til de fleste projekter. Ulden er samtidig slidstærk nok til at kunne holde til årevis af hyppig brug.

Især strukturstrik som og mønsterstrik vil tage sig godt ud i Highland Wool, som i øvrigt er nem at strikke jævnt. Garnet har en fin struktur, som bare fremhæves yderligere af det smukke farvespektrum, der både inkluderer ensfarvede og melerede farver.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (133)

Mike

Jeg har købt garn et par forskellige steder nu. Og hobbii er det bedste sted. Har ikke oplevet fejl. Hvis jeg skulle kommer med en til der kunne været dejligt så var det at der kom nye farver ud. Men det er ikke kritik.

Så køb jeres garn i hobbii. 🤗🐵🙊


Kamilla

Det her garn er noget af det lækreste! Det er særligt godt til huer, sweatre, pulsvarmere og anden beklædning. Efter vask er resultatet ultra blødt. Det er let at hækle i og farverne er helt utroligt smukke.


Sanne Løwe

Gletscher halsedisse strikket i Highland Wool i farven nr. 36. Dejlig blødt garn, varmer godt og i en smuk farve. Ligeså nem og forståelig opskift for en begynder strikker som mig.


Tanya

Lunt og lækkert blødt.
Jeg har brugt farve 23 og synes farven på billedet matchede virkeligheden.
Det er ikke sidste gang jeg køber dette garn.


Mai

SKØNT uldgarn. Findes i en masse skønne farver. Det færdige arbejde er super blødt og selvom det er ren uld, kradser det overhovedet ikke.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv