Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde Ca. 165 meter
Anbefalede pinde 3 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm. = 26 m x 36 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiibabymerino

Hobbii

Baby Merino

Fine100% Merinould

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
5 16% 38 kr
7 22% 35 kr
10 38% 28 kr

45 kr  Fra 45 kr

Vælg farve:

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Vores nuværende Baby Merino serie udgår desværre, men fortvivl ikke: En ny og forbedret serie er på vej! Den nye serie lander højst sandsynligt i slutningen af året. 

Det lækreste, silkebløde merino garn, designet helt specielt til Danmarks dejligste garnkunder. 

Hobbii Baby Merino er perfekt til børn, babyer og personer med sart hud, da det er ufatteligt blødt og 100% kløfrit. Garnet er nemt at arbejde med og egner sig perfekt til projekter som baby- og børnestrik, tæpper, sweatre, sjaler, ponchoer, huer mv. Nøglerne kommer i flotte 50 grams nøgler og består af 100% merinould. 

Hobbii Baby Merino er desuden superwash behandlet, hvilket gør det ekstra slidstærkt og sikrer, at det kan maskinvaskes på op til 40 grader (Helst på uldprogram). 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (66)

Louise

Det absolut blødeste babymerino uld. Jeg bruger det blandt andet til babytøj og babytæpper. Farverne på hjemmesiden stemmer dog ikke helt overens med garnets rigtige farver. Fx er farven Heather mindre 'dusty' og mere lilla i virkeligheden, Dusty Rose er heller ikke helt så dusty og den Lysegrå har et blå/lilla skær. Det er alligevel fine farver, og garnet er så lækkert, så det fortjener topkarakter.


Susanne Poulsen

Jeg har endnu ingen børnebørn men håber at få det om nogle år og til den tid ligger der en masse hjemmestrikket babytøj klar. Jeg strikker udelukkende i baby merino som er super lækkert at strikke med og dejligt blødt og varmt for en baby. Jeg er vild med strikke i grå nuancer og kunne derfor godt tænke mig at der også fandtes en karrygul som kontrast. tak for super hurtig levering


Connie Bakkemose Jessen

Jeg har købt noget Merino baby garn til en sweater til mit barnebarn på 12år. Han foretrak, at mormor skulle strikke en sweater i patentstrikning 😉 som han sagde, så ved han at der er lagt ❤️ sjæl i. Glæder mig til den er færdig 👍
Det er virkelig behageligt 😉 at strikke med denne type garn 😉 Kan varmt anbefales.


Grethe Dyhr

Baby Merino er en rigtig lækker garn at strikke I, jeg har strikket to-tre cardigan til mit barnebarn, og hver gang bliver det glædeligt modtaget, med ordene hvor er det blødt og lækkert, og så her den fordel for travle børnefamilier, at det kan vaskes i maskinen.
Jeg vil og kan varmt anbefale at strikke i Baby Merino


Ulla Sørensen

Jeg er 1. gangs køber af garn hos jer Baby Merino har jeg købt og strikker en barnetrøje med Norsk mønster jeg er forbavset over hvor flot garnet falder til i mønsteret.
Mon i har noget Bomuldsgarn som hedder 50 % bomuld og 50 % acryl jeg har nemlig fundet en voksen bluse hvor garnet er sådan i beskrivelsen


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde Ca. 165 meter
Anbefalede pinde 3 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm. = 26 m x 36 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiibabymerino

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv