SPAR 42%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde Ca. 165 meter
Anbefalede pinde 3 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm. = 26 m x 26 p
Hashtag #hobbiibabymerino
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Hobbii

Baby Merino

100% Merinould

text_you_save

43 kr  Fra 25 kr

Vælg farve: Farve

Det lækreste, silkebløde merino garn, designet helt specielt til Danmarks dejligste garnkunder. 

Hobbii Baby Merino er perfekt til børn, babyer og personer med sart hud, da det er ufatteligt blødt og 100% kløfrit. Garnet er nemt at arbejde med og egner sig perfekt til projekter som baby- og børnestrik, tæpper, sweatre, sjaler, ponchoer, huer mv. Nøglerne kommer i flotte 50 grams nøgler og består af 100% merinould. 

Vigtig info: Du kan bruge Hobbii Baby Merino garnet til alle Baby Merino opskrifter fra Drops. Se det store udvalg her.

Hobbii Baby Merino er desuden superwash behandlet, hvilket gør det ekstra slidstærkt og sikrer, at det kan maskinvaskes på op til 40 grader (Helst på uldprogram). 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (20)

Susanne Poulsen

Jeg har endnu ingen børnebørn men håber at få det om nogle år og til den tid ligger der en masse hjemmestrikket babytøj klar. Jeg strikker udelukkende i baby merino som er super lækkert at strikke med og dejligt blødt og varmt for en baby. Jeg er vild med strikke i grå nuancer og kunne derfor godt tænke mig at der også fandtes en karrygul som kontrast. tak for super hurtig levering


Grethe Dyhr

Baby Merino er en rigtig lækker garn at strikke I, jeg har strikket to-tre cardigan til mit barnebarn, og hver gang bliver det glædeligt modtaget, med ordene hvor er det blødt og lækkert, og så her den fordel for travle børnefamilier, at det kan vaskes i maskinen.
Jeg vil og kan varmt anbefale at strikke i Baby Merino


Ulla Sørensen

Jeg er 1. gangs køber af garn hos jer Baby Merino har jeg købt og strikker en barnetrøje med Norsk mønster jeg er forbavset over hvor flot garnet falder til i mønsteret.
Mon i har noget Bomuldsgarn som hedder 50 % bomuld og 50 % acryl jeg har nemlig fundet en voksen bluse hvor garnet er sådan i beskrivelsen


Bente Holmstrøm

Jeg er snart færdig med tre trøjer til mine børnebørn, de er alle strikket med Baby Merino. Det er mit yndlingsgarn at strikke med, for det er blødt og nemt at strikke med. Når man har gigt i hænder og fingre skal man holde dem i gang, så derfor bliver der strikket meget i Baby Merino.


Ulla Sørensen

Hej jeg er 1. gangs køber af jeres garn og har købt Baby Merino jeg er ved at strikke en børnetrøje med Norsk mønster og det er helt fantastisk som mønsteret falder flot når jeg strikker det.
Min i har noget garn som er halv bomuld og halv akryl i jeres sortimang


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Merinould
Vægt 50 gram
Længde Ca. 165 meter
Anbefalede pinde 3 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm. = 26 m x 26 p
Hashtag #hobbiibabymerino
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv