”Her”, min mand rækker mig den største af vores kufferter. Vi er ved at pakke til en uges ferie til Italien, og han ved det efter 21 år sammen - jeg skal have garn med, masser af garn. Og jeg ved det, jeg skal have garn med, både til et større og mindre opgaver, men også til ”leg” og nye ideer. Jeg bliver rastløs uden garn :)

Jeg hedder Stine Hoelgaard Johansen og har de seneste 7 år, arbejdet 100% som selvstændig freelance designer. Jeg har ingen faste opgaver, men har flere kontakter til diverse håndarbejdsblade, blandt andet Hendes Verden, som jeg har designet til i over 20 år og Kreativ Strik og Alt om Håndarbejde, som jeg har leveret designs og opskrifter til i de sidste 7 år. Derudover underviser jeg på Knitwork, Strik Bornholm og den københavnske aftenskole FOF m.m., hvor jeg elsker at dele ud af min viden og teknikker.

Sidst men ikke mindst, har jeg også udgivet flere strikke- og hæklebøger, heriblandt min nyeste "Tunesisk Hækling til de mindste", som du kan få her hos Hobbii :-)

Følg mig i mit garnliv her:
Instagram
Blog

Info om mig:
Stine Hoelgaard Johansen
Født i 1969
Bosiddende i København, Danmark
Kæreste med Jakob, med hvem jeg har 2 børn

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv