SPAR 17%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 70% Kid mohair, 30% silke
Vægt 25 g
Længde ca. 195 meter
Anbefalede pinde 4,5-5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 22m x 27p
Garngruppe Lace
Vaskeanvisning Håndvask anbefales / Undlad skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiikidsilk

Hobbii

Kid Silk

Lace70% Kid Mohair, 30% Silke

Vælg farve: Farve

Hobbii Kid Silk er et vidunderligt, eksklusivt garn af meget høj kvalitet. Det består af 70% kid mohair og 30% silke, og produceres i Italien specielt til Hobbii i masser af usædvanligt lækre farver.

Der er gode grunde til at mohair er super populært i modebilledet. Det er blødt, let og giver dit håndarbejde et luksuriøst præg. Du kommer desuden rigtig langt med ganske få nøgler, da løbelængden er hele 195m på kun 25 g. Derfor bliver resultatet fnuglet og Kid Silk er super velegnet til f.eks. sjaler og lette bluser, både med enkelt og dobbelt tråd.

Vil du tilføre ekstra luksus og fylde til sweaters eller cardigans, kan du sagtens strikke med 2 eller flere tråde Kid Silk, forskellige nuancer sammen kan give overraskende smukke resultater. Du kan også med fordel sætte en tråd Kid Silk sammen en tråd uld. Du kan derved skabe de mest fantastiske, dybe farvenuancer; to nuancer langt fra hinanden kan give et meget meleret, kontrastfyldt resultat, to nuancer tæt på hinanden giver et harmonisk og mere roligt resultat.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (68)

Gitte

Dejligt, blødt silk mohair. Farverne er naturlige og garnet giver et flot udtryk. Jeg har kombineret silk mohairen med Nature - 100% organisation wool (230 m Per 50 g) og bl.a. strikket Oslohuen fra Petiteknit med garnet. Virkelig flot og blød hur


Marianne

Mega lækkert mohair garn, som fælder minimalt ifrohold til mange af konkurrenterne. Det er blødt og lækkert, og vejer intet. Strikket en cardigan 4 tråde, og den får det helt rigtige fluffy look.


sabina

Jeg har netop strikket en vest i 3 tråde Kid Silk, og det er bare SÅ lækkert, let og blødt!! Og så ser det skide godt ud, når man mixer farverne :-D Det er ikke sidste gang jeg bruger dette garn.


Jonna

Kid Silk er lækkert at arbejde med. Det er blødt mellem hænderne og så er det meget behageligt at have på. Netop strikket en cardigan med dette og den er på samme tid let og dejlig varm.


Karina

Har brugt Kid Silk til en lækker ponto. Er meget glad for letheden. Nu kan jeg holde varmen. Garnet er blødt og lækkert at arbejde med.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 70% Kid mohair, 30% silke
Vægt 25 g
Længde ca. 195 meter
Anbefalede pinde 4,5-5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 22m x 27p
Garngruppe Lace
Vaskeanvisning Håndvask anbefales / Undlad skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiikidsilk

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv