SPAR 29%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% økologisk uld
Vægt 50 g
Længde 230 m
Anbefalede pinde Strikkepinde 3 mm / Hæklenål 2,5-3,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 28 m x 39 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Håndvask med uldvaskemiddel / Undgå skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiinatureorganicwool

Hobbii

Nature (Økologisk uld)

Super Fine100% Økologisk Uld

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
10 39% 30 kr
text_you_save

49 kr  Fra 35 kr

Vælg farve: Farve

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Nature er nemt at strikke i, hvad enten du vælger at strikke med enkelt eller dobbelt tråd. Maskerne lægger sig jævnt og efter vask folder garnet sig smukt ud og bliver endnu blødere. Lægger du garnet dobbelt, kan du strikke den op på pind 4-5 mm og du kan ramme en strikkefasthed på ca. 17-20 m på 10 cm. Prøv dig frem og bland eksempelvis to nuancer tæt på hinanden for en flot melering.

Nature har en løbelængde på hele 230 meter pr. 50g. Derfor kommer du meget langt med få nøgler, og dit færdige arbejde bliver dejlig let. Det tynde uldgarn gør sig desuden rigtig godt sammen med fx en Kid Silk, som kan tilføje et fluffy skær og lidt ekstra luksus. 

Trøjer, cardigans, jakker i dobbelt tråd, tæpper og accessories, alt du kan tænke dig at strikke eller hækle i ren uld. Nature kan desuden også filtes, hvis dette ønskes.

Nature er selvfølgelig GOTS certificeret (Nr. 2017-057) og er dermed din garanti for, at garnet er produceret med omtanke og respekt for miljøet - helt uden brug af kemiske pesticider og kunstgødning mm. 

Om GOTS:
GOTS certificering er en internationalt anerkendt standard, som benyttes for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion af økologiske tekstiler. Det betyder meget høje krav til alle led i forsyningskæden, lige fra råvarerne høstes, til du har det færdige produkt på pindene. Du kan læse mere om GOTS certificeringen her: https://www.eco-branding.dk/miljoemaerkning/gots.aspx

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (30)

Denise Paludan

Ualmindeligt blødt og kradsefrit 100 % ren uld.... Jeg er vild med det og mit barnbarn som kan mærke det mindste kradsefiber sad simpelthen med bar numse på mit strikketøj i lang tid uden antydning af klage.... Det er tyndt og fint og rækker langt.... Absolut anbefalingsværdigt til folk der helst strikker med naturmaterialer


Sabine

Dette garn har jeg brugt til at lave et sjal af ;O)) ( a girls best frend )
jeg kunne rigtig godt lide at strikke med det, jeg synes at slut resultatet blev rigtig godt, jeg har et sjal som jeg bruger rigtig meget, da det ikke kræser.


Malou

Dejlig blødt. Jeg bruger det til uldblebukser. Jeg får en strikkefasthed på 24 m på 10 cm på pind 4 i glatstrik, når jeg strikker i dobbelttråd. Men så bliver arbejdet også ret tæt. Man kan sagtens bruge pind 4.5 og også pind 5.


Britta Mikkelsen

Har lige fået det ind af døren, og måtte bare lige prøve de gængse masker i garnet. Det er blødt, lækkert at arbejde i, og jeg glæder mig til at lave den bluse jeg har tænkt mig at lave i det. Rigtig lækkert.


Anna Regine

Hvis jeg var rig, ville jeg købe hele det tilbageværende lager af Nature. Det er simpelthen det blødeste, lækreste garn i de smukkeste farver. Og GOTS-certificeret! Det er næsten for godt til at være sandt.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% økologisk uld
Vægt 50 g
Længde 230 m
Anbefalede pinde Strikkepinde 3 mm / Hæklenål 2,5-3,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 28 m x 39 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Håndvask med uldvaskemiddel / Undgå skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiinatureorganicwool

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv