Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% HB Akryl
Vægt 50 g
Længde 175 m
Anbefalede pinde 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 22 m x 30 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur

Detaljer om opskriften

Brand Hobbii
Hashtag #hobbiitivoli

Hobbii

Tivoli

100% HB Akryl

20 kr  Fra 20 kr

Vælg farve: Farve

Hobbii Tivoli er et lækkert og luftigt akrylgarn. Den er produceret i 100% blød HB akryl og findes i en perlerække af smukke farver.


HB står for High-bulk akryl og betyder, at det blevet dampet i produktionen, så fibrene trækker sig cirka 20% sammen. Dette resulterer i en lettere og blødere akryl, som føles bedre mod huden.

Det egner sig specielt godt til ponchoer og sjaler, men er også suverænt til mange andre projekter, såsom tæpper, trøjer og huer.

Tivoli er derudover særdeles velegnet til hverdagsbrug, da det tåler maskinvask ved op til 30°C. Er du overfølsom overfor uld, findes der mange alternativer, og Tivoli er et godt bud på en blød erstatning.

Ps. Tivoli har en storesøster: Find Tivoli XL her.
Tivoli findes også i en printudgave lige her.


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (9)

Laila Andersen

Jeg kan kun varmt anbefale Tivoli garn - har købt både almindelig Tivoli samt Tivoli print. Det er et utrolig lækkert blødt garn at strikke med også selv om det er akrylgarn. Jeg strikker ofte med akrylgarn, men har tidligere brugt det Bumbo akrylgarn man kan købe i Bilka - det er slut nu, da det ikke er nær så blødt som Tivoli og prisen for Tivoli er da også fornuftig.

Ud over at det er blødt at strikke med er det også et "let" garn, selv om man strikker en voksen trøje er det ikke tungt at sidde med, hvilket et vigtigt for mig, da jeg ikke har optimal funktion i mine arme - specielt venstre.


Sofie Andersen

Meget tilfreds. Jeg er relativ ny indenfor denne "verden" og har oftest haft billigt garn fra supermarkederne mellem hænderne. Af samme årsag var jeg lidt skeptisk over prisen på Tivoli garnet, men hvor er jeg glad for, at jeg tog springet! Det er det absolut lækreste og blødeste akrylgarn jeg har haft på min hæklepind, og jeg er positivt overrasket over ligheden mellem farvebrikkerne og garnets reelle farve. Jeg kan godt se mig selv blive fast forbruger :)

Jeg skal da i hvery fald have fat i lidt mere allerede nu ;)


Lone Hauge

Jeg hækler normalt kun i bomuldgarn, men en veninde spurgte om jeg ville hækle 3 tæpper a la my little pony motiv og det skulle være i jeres Tivoli garn. Selvfølgelig ville jeg det, men var meget skeptisk overfor akrylgarnet. Jeg har nu hæklet det første tæppe og kan kun varmt anbefale jeres Tivoli akrylgarn. Hæklenålen suser derudad og resultatet bliver rigtig flot og super blødt. Jeg har forøvrigt allerede købt mere garn til flere tæpper, da garnet er så lækkert at arbejde med :-)


Anita Petersen

Lækkert garn til billig pris.
Det er godt at strikke med og er ikke tungt på pindene.
Manden er så vild med garnet at han nu har 3 cardigan's og 2 sweatre af garnet.
Han siger de er dejligt lette under jakken, lune og kradser ikke hvilket siger en del da han normalt ikke vil gå i hjemnestrik.
Derudover tåler de mange vask i maskinen på 30° på halv tid (1 time).
Kun godt at sige herfra. 👌


Lone Hauge

Fik så lige købt mere at dette lækre garn. Tror snart at jeg har fået købt langt over 120 nøgler Tivoligarn, men har også fået færdig hæklet 3 tæpper = 41 nøgler ialt på ca 1 måned. Glæder mig til at komme i gang med de næste tæpper, da det er en fornøjelse at hækle med dette garn. Hæklenålen drøner derudad :-D


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% HB Akryl
Vægt 50 g
Længde 175 m
Anbefalede pinde 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 22 m x 30 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur

Detaljer om opskriften

Brand Hobbii
Hashtag #hobbiitivoli

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv