Populære tilbud lige nu!   ✨ JULE-UDSALG ✨   Spar op til 54%

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  120 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  6 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 9 m x 18 p
 • Anbefalet hæklenål:
  7 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 8 m x 9 p
 • Vaskeanvisning:
  Max 40ºC / Må ikke stryges / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiihoneybunny

Det vil være en drøm at slippe kreativiteten løs med vores Honey Bunny, og vi lover dig, at det ikke bliver blødere end det her. 

Honey Bunny er et super tykt velour garn lavet af 100% polyester. Garnet er silkeblødt og glat og har et let skær. Det kan både strikkes på en 6 mm strikkepind eller hækles med en 7 mm nål og er ideelt til både stramme og lette maskertyper. Farveudvalget er bredt med både afdæmpede og kraftige farver at vælge mellem. 

Dette chenille garn kan forvandles til et væld af lækkert tøj, for eksempel sweatre, cardigans, huer og halstørklæder, for bare at nævne et par stykker, men det kan også sagtens bruges til interiør som bløde puder, tæpper og puffer. Honey Bunny er OEKO TEX certificeret, og du kan derfor bruge dette garn til små børn med ro i sindet. Slip kreativiteten løs og lav tøj, bamser, og andre krammedyr til dem. 

Pro tip: Bind en knude eller brænd enderne når du starter og slutter et nøgle for at undgå løse fibre, efter du har hæftet ender. 

Hvad venter du på? Få fingrene i vores bløde Honey Bunny nu.

Oplev alle versionerne af Honey Bunny her: Honey Bunny Shine, Honey Bunny Big, Honey Bunny Candy og Honey Bunny Candy Mini

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (81)

Winnie

Super lækkert og blødt garn! Ideelt til at lave fx baby tæpper, jeg har selv brugt det til at lave et barnevognstæppe og et baby tæppe til vores lille dreng der kommer til verden her i oktober! Det er super dejligt at hækle med og så giver det nogle dejlig varme tæpper. Det kan dog blive et meget varmt projekt hvis man laver det hen over sommeren. Jeg er nu i gang med at lave et tæppe til min kæreste også, da han selvfølgelig skulle have et til at matche den lille.


Anja

Elsker dette garn, det er lækkert, flot og virkelig dejligt at hækle med.
- da jeg hæklede et tæppe her for et stykke tid siden, i flere af garn rullerne, var der nogen der var knækkede inde i midten og andre var der mange knuder på, igennem garn rullen.
hvilket må være en produktions fejl, det var farven 05

ellers super lækkert!!!


Helene

Jeg elsker det her garn. Har lavet en pude og en håndfuld bamser i det😍 Håber det bliver lavet i en tyndere udgave. Eneste ting man skal være opmærksom på er, at det drysser. Jeg plejer at slå knude på enderne, hvilket minimerer det, men det kan ikke helt undgås🌸


Sisse

Sindssygt lækkert og blødt garn.
Garnet giver hurtigt en noget for hånde, så større projekter virker pludseligt meget overkommelige. Personligt har jeg hæklet et tæppe (mål cirka 140x180), som jeg er blevet utroligt glad for. God varme og god tyngde :-)


Emma

Mega blødt garn og nemt at arbejde med✨ Jeg har selv hæklet et par futsko, og de er mega bløde og varme💖 Det tager ikke så lang tid at hækle med, da det er et tykt garn, så det er godt til tæpper og andre store projekter


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv