Hobbii

Monteringspude - Deluxe

42 x 42 cm

SPAR 79 kr. 79 kr.

Levering 2-4 dage

Fragt fra 19 kr.Gratis over 549 kr.

Her får du en rigtig god monteringspude, som du kan hækle/strikke eller sy et betræk til og som du samtidigt kan bruge til at give armene, nakken, skuldrene, ryggen etc. støtte, når du har hæklet/strikket rigtig meget. Den kan placeres nederst ved rykken, i nakken, under knæene, hvis du sidder med benene oppe. Kort sagt kan den placeres lige, hvor du trænger mest til lidt ekstra støtte. 

Puden er fyldt med kapok, som tilpasser sig perfekt til din krop.

Hvis du ikke har hørt om kapok endnu, så introducerer vi dig glædeligt for det her, for kapok er et virkelig lækkert og miljøvenligt produkt.

Kapokfibrene stammer fra både Sydamerika, Afrika og Asien. Kapok siges for at være CO2 neutrale, da træerne absorberer mere CO2, end hvad der bruges på transport af fibrene fra skoven til forbrugeren.

Puderne bliver produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor der bliver sat stor vægt på produkternes kvalitet samt gode arbejdsforhold for de ansatte.

Puden kommer både i en basic version, som er fyldt med polyesterfyld, og en deluxe version, som er fyldt med naturmaterialet kapok.

Det anbefales at tørre pletter af med en klud med varm vand og mild sæbe. 

Materiale:
Betræk: Bomuld
Fyld: Kapok

Dimensioner:
Ca. 42 x 42 cm

Vægt: ca. 320 g

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (4)

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv