Copenhagen Fibers

Heksagonal Lågkrukke

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

En meget raffineret måde at opbevare alt dit mindre tilbehør på, er i vores to stilfulde lågkrukker. Krukkerne kommer i to forskellige størrelser og komplementerer hinanden på den flotteste måde. Den lille er perfekt til opbevaring af alle de mindste ting, du har brug for i din håndarbejdshverdag, som maskemarkører, knapper, pindebeskyttere, synåle etc. Den største af de to lågkrukker er bedst egnet til de lidt større ting, såsom målebånd, maskeholdere, små sakse etc.

Har du brug for også at opbevare dine strømpepinde eller hæklenåle på en pæn måde, så kan disse to lågkrukker med fordel kombineres med vores sekskantede nålebeholder. De to krukker og vasen komplementerer hinanden på den fineste måde.

Materiale: Gennemfarvet keramik
Mål:
Lille lågkrukke: ca. 9,5 cm x 5 (højde) cm
Stor lågkrukke: ca. 13-13,5 cm x 6-6,5 (højde) cm


Om vores keramikserie
Keramikserien er produceret af en familievirksomhed i en lille bjergby i Xiamen provinsen. Keramikken er håndlavet, hvilket giver beholderne ekstra meget charme. Små variationer i overfladen og formen er en naturlig og charmerende del af produktionen. Hvert styk har fået sit helt eget udtryk. Hver og én beholder er et unika - ikke to er ens. 

Klare linjer, stilrenhed, tidsløst nordisk design - det er nøgleordene for serien.

Serien består af en række smarte mindre og større krukker og vaser til opbevaring af dine redskaber; alt fra større strikkepinde til de helt små maskemarkører kan finde plads i de forskellige skåle.

Keramikken er eksklusivt rå og gennemfarvet. Ydersiden har et flot mat finish, hvilket giver de forskellige skåle og vaser et underspillet og meget elegant udtryk. Indersiden derimod er glaseret i en nedtonet gennemsigtig finish, som får den til at skinne.

Giv dit håndarbejdshjørne sin helt egen personlighed med et strejf af nordisk design med vores stilrene keramikserie.

Emma

Rigtig fin skål med plads til det meste. Min bliver brugt til små garnrester.


Tina

Det er en fin skål, dejlig de små ting er samlet et sted.


Tina

Perfekt til mine maskemarkører, nu er de samlet et sted.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv