SPAR 0% 0 Populær

Drops

Jumperpinde Aluminium | Længde: 35cm / Tykkelse: 3,0mm

12 kr  12 kr


Vælg længde / tykkelse

Hvis man er typen, der strikker i mange timer ad gangen, er det altid vigtigt at anvende det rette og mest behagelige materiale, så man ikke bliver træt i hænderne. DROPS Basic Jumperpinde fås i tre forskellige materialer: aluminium, birketræ og plastik. Pindende i aluminium er de mindste størrelser, og er ganske velegnet til personer med nikkelallergi, da de er 100% nikkelfri. De måler alle 35 cm i længden, og findes i tykkelsen 2.00 mm til 5.00 mm. Aluminiumspindende er lette at strikke med, da de er glatte og blanke, og lavet i et meget let, stærkt materiale.

Er du interesseret i større jumperpinde, produceres DROPS birketræspinde fra 5,50 mm til 10,00 mm, i 35 cm i længden. De er ligeledes lavet i et stærkt materiale, og føles rare og behagelige i hænderne. Birken er meget fin og blank, hvilket gør strikkeprocessen let og gnidningsfri, da maskerne glider let henover pindende. Det stærke materiale gør det lideledes muligt at få spidserne finere, så det er lettere at få fat i maskerne.

De største jumperpinde hedder DROPS Trend, og måler 35cm. Pindene er af plast og fås i enten 15 mm eller 20 mm. Pindene er meget lette, og lavet i et super fint og dekorativt design i flotte pastelfarver.


Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv