Populær

Turbine

Kludehækling i stor stil

229,95 kr  229,95 kr

Har du gammelt tøj, lagener eller andre former for stofrester liggende, som du ikke ved, hvad du skal bruge til? Så er Kludehækling i stor stil noget for dig!

I bogen får du en vejledning til at fremstille dit eget stofgarn, som du kan bruge til at hækle lækre sager til dig selv eller dit hjem.

Håndarbejdet er sjovt, nemt og gratis. De store hæklenåle der anvendes gør, at arbejdet går stærkt, maskerne er enkle, og så er stofresterne gratis. Du kan hækle alt fra unikke ting som knyttede manchetter og farverige tasker, eller pynte dit hjem med kurve, puffer, borddækning og tæpper.

Hvis du er en erfaren hækler er det bare at gå i gang og eksperimentere med farver og stoftyper. Er du nybegynder, eller har du aldrig haft en hæklenål i hånden før, kan du starte med afsnittet omhandlende teknikker. Det finder du bagest i bogen. Her er bl.a. en guide til, hvordan man læser en opskrift, hvordan man laver den første maske, hvordan de enkelte masker hækles, og hvordan man slutter af. Trin-for-trin-billeder og tekst hjælper dig godt på vej.

Forfatter: Dedri Uys
144 sider, Udgivet 10. juni 2016

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv