KnitPro

Aluminium Hæklenål

text_you_save

Fra 17 kr  Fra 14 kr

Vælg Bredde / Farve

Hæklenål i aluminium med ergonomisk udformet håndtag fra KnitPro. Det ergonomisk udformede håndtag sikrer dig høj komfort, og du vil kunne hækle i flere timer uden at få ømme hænder. Derfor er hæklenålen særligt velegnet, hvis man lider af gigt eller har svage håndled.

Nålen findes i et bredt udvalg af størrelser fra 2-12 mm. Det giver dig mulighed for at hækle alt fra de meget små og tætte masker, til de større mønstre og med tykkere garner.

KnitPro har valgt at lave nålene i højkvalitetsaluminium, da aluminium er et stærkt materiale, der sikrer en holdbar og slidstærk hæklenål.

Du behøver ikke bekymre dig om nikkelallergi, da nålene er 100% fri for nikkel.

Størrelse: 2-12 mm
Materiale: aluminium og gummi

Jenai Dina

Rigtig god hæklenål. Man har et godt greb på grund af håndtaget. Den glider ikke. Nålehovedet sidder ikke fast i garnet da den er glat og fin. Jeg bruger denne type hæklenål (i forskellige størrelser) til alle mine hækleprojekter, og er så tilfreds med den, at jeg vil anbefale den til alle andre glade hæklere 👍


Gitte Juul Larsen

Har pludselig fået lyst til at hækle igen og da det er mange år siden, kan jeg ikke lige finde mine hæklenåle, så har købt 2 af disse hæklenåle. De er så gode at holde på og hækle med. Hvis jeg får brug for andre størrelser, vil jeg helt sikkert købe dette mærke igen.


Gitte

Jeg er rigtig glad for de hæklenåle. Den ligger fint i hånden. Nem at hækle med. Købte flere størrelser for at få de størrelser som jeg ikke havde i de gamle hæklenåle. Men jeg skal helt sikkert ha’ skiftet de gamle hæklenåle ud med denne type hæklenåle. :)


Stine

Hæklenålen er god at holde på og hækle med, og så er den bare super pæn at kigge på! Jeg købte en enkelt, fordi jeg manglede den størrelse, men nu overvejer jeg om jeg skal supplere mit øvrige hæklenålslager med lidt ekstra pænhed :)


Kamilla Bonnichsen

Her hænger pris og kvalitet slet ikke sammen... for de her nåle er mine absolut yndlings, og der er da billige. Jeg har rigtig god erfaring med dem. De ligger godt i hånden, vejer ingenting og lader ikke til at kunne slides op.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv